ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με τα γκολ στη Βιέννη

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Με τα γκολ στη Βιέννη

Το ενδιαφέρον στρέφεται στους αγώνες των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και του Κόνφερενς Λιγκ στο κουπόνι της Πέμπτης (18/08). Μπορείτε να βρείτε όλα τα παιχνίδια της ημέρας σε ανταγωνιστικές αποδόσεις στην bet 365. Το Betarades.gr έχει προγνωστικό με αξία για την αναμέτρηση Αούστρια Βιέννης – Φενέρμπαχτσε. Πάμε να δούμε τις λεπτομέρειες παρακάτω.

Στις 22:00, η Αούστρια υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε στη “Generali Arena” της Βιέννης για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στα πλέι οφ των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ.

Την πρώτη της ευρωπαϊκή αναμέτρηση για φέτος δίνει απόψε η Αούστρια Βιέννης, καθώς πήρε απευθείας πρόκριση στα πλέι οφ. Είναι η τρίτη φορά την τελευταία τετραετία που αγωνίζεται σε προκριματική φάση στην Ευρώπη. Πιο πρόσφατα, κέρδισε την Τιρόλ με 2-1 εντός έδρας για το πρωτάθλημα Αυστρίας, προηγήθηκαν εκτός έδρας ήττες από Σάλτσμπουργκ (3-0) και Άλταχ (3-2). Αντιμετωπίζει αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών.

Η Φενέρμπαχτσε αποκλείστηκε θα έλεγε κανείς άδικα με βάση την αγωνιστική εικόνα της από τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ και κούνησε μαντήλι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είχε πρόβλημα στη συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ, πήρε με άνεση την πρόκριση την περασμένη εβδομάδα κόντρα στη Σλοβάτσκο (πρώτο ματς 1-1, ρεβάνς 3-0 υπέρ της Φενέρ). Έρχεται από εμφατική εκτός έδρας νίκη με 6-0 επί της Κασίμπασα για το τουρκικό πρωτάθλημα. Η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο αντιπάλων είναι εμφανής, με βάση και τα ανασταλτικά θέματα της Αούστρια και την ψυχολογία της Φενέρ η δεύτερη είναι το φαβορί. Αυτό που αξίζει είναι το ποντάρισμα στα γκολ της αναμέτρησης, το σκορ περιμένουμε να είναι υψηλό.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Πέμπτης!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...