ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μπάσκετ Γυναικών: Πιθανό συναπάντημα Παναθηναϊκού με Ολυμπιακό στους «8» του Κυπέλλου!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στους «16» του Κυπέλλου των Γυναικών στο μπάσκετ και αν προκριθεί θα διασταυρωθεί με την ομάδα της Ελένης Καπογιάννη.

Μπάσκετ Γυναικών: Πιθανό συναπάντημα Παναθηναϊκού με Ολυμπιακό στους «8» του Κυπέλλου!

Πριν από λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το Κύπελλο Ελλάδος στο μπάσκετ Γυναικών. Η κληρωτίδα «έβγαλε» νωρίς ντέρμπι όπως όλα δείχνουν. Συγκριμένα, το τριφύλλι αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στον Εύνικο στους «16» ενώ στην ίδια φάση ο Ολυμπιακός θα κονταροχτυπηθεί με τον ΠΑΟΚ. Αν η ομάδα του Πειραιά περάσει θα έρθει αντιμέτωπη με την ομάδα του τριφυλλιού στους «8».

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα από την Α’φάση μέχρι και τους «8»:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...