ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ανακοίνωσε τα φιλικά προετοιμασίας η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τα φιλικά προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Ανακοίνωσε τα φιλικά προετοιμασίας η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Τη Δευτέρα 22/8 θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, με τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας (εξαιρουμένων των διεθνών) να τίθενται στη διάθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς και των άμεσων συνεργατών του, Γκόραν Μπόσκοβιτς, Γιώργου Βόβορα και Θανάση Γιαπλέ.

Από το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας δεσπόζει το 4ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου 2022, στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα του Συλλόγου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας έχει ως εξής:

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 25.548 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

3/9: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – ΑΕΚ (ΟΑΚΑ – Κεκλεισμένων των Θυρών) 7/9: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Απόλλων Πάτρας (ΟΑΚΑ – Κεκλεισμένων των Θυρών) 10–11/9: Τουρνουά «City of Cagliari» με τη συμμετοχή των Banco di Sardegna Sassari, EA7 Emporio Armani Milano και Openjobmetis Varese 17/9: ΑΣ Καρδίτσας – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 23-24/9: 4ο Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» με τη συμμετοχή των Maccabi Playtika Tel Aviv, Anadolu Efes και EA7 Emporio Armani Milan».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...