ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μαγνητική την Δευτέρα ο Παπαγιάννης

Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί την Δευτέρα ο σέντερ της Εθνικής ομάδας αλλά και του Παναθηναϊκού, Γιώργος Παπαγιάννης.

Μαγνητική την Δευτέρα ο Παπαγιάννης

Ο διεθνής σέντερ μέχρι δεν έχει κάνει καμία προπόνηση με την εθνική ομάδα, λόγω του προβλήματος στον οπίσθιο μηριαίο, ακολουθώντας θεραπεία.

Ο Παπαγιάννης για την ώρα το πρόγραμμα των προπονήσεων που μπορεί να ακολουθήσει είναι τρέξιμο και κάποια σουτ μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο για να υπάρξει σαφή εικόνα για την πορεία της αποθεραπείας του, αποφασίστηκε να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία την Δευτέρα για να εξακριβωθεί ο χρόνος της επιστροφής του στη δράση.

Για την ώρα, ο Έλληνας σέντερ κάνει αγώνας δρόμου για να προλάβει να αγωνιστεί με τη Σερβία στις 25/8, με τις μέχρι τώρα πιθανότητες να είναι μηδαμινές. Σε κάθε περίπτωση, μετά την μαγνητική, όλα θα γίνουν πλέον ξεκάθαρα για τον Γιώργο Παπαγιάννη και αν θα μπορέσει να συνεισφέρει στην Εθνική ομάδα ενόψει Ευρωμπάσκετ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.051 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.