ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Παίξτε κάθε Κυριακή σαν να είναι τελικός

Ο Βασίλης Μοιρώτσος θυμάται ένα πανό σε μια πρεμιέρα στο Αιγάλεω πριν από χρόνια και γράφει για το φετινό πρωτάθλημα που ξεκινά.

Παίξτε κάθε Κυριακή σαν να είναι τελικός

Δεν ξέρω αν ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα, το οποίο ξεκινάει σήμερα με το ματς του Βόλου με τον Αστέρα Τρίπολης. Ξέρουν όμως όλοι πως έχει δημιουργήσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά εδώ και μια δεκαετία τις προϋποθέσεις για να το διεκδικήσει. Να είναι ψηλά σε όλη τη διάρκεια του χειμώνα και να στοχεύει σε αυτό.

Χωρίς να το κρύβει και χωρίς να… φοβάται να το πει. Χωρίς ψίθυρους, αλλά φωναχτά. Η ομάδα την οποία δημιουργεί και οι παίκτες που ήρθαν το φετινό καλοκαίρι του επιτρέπουν να το κάνει. Σκεφτείτε το λίγο: θα υπήρχε ομάδα που θα ξεκινούσε μια σεζόν έχοντας από τη μέση και μπροστά Παλάσιος, Αϊτόρ, Βέρμπιτς, Μπερνάρντ και Σπόραρ και δεν θα έλεγε ότι θέλει το πρωτάθλημα; Ή κεντρικό αμυντικό δίδυμο τον Σένκεφελντ και τον Μάγκνουσον; Ή αμυντικό χαφ σαν τον Πέρεθ, που είναι πιθανότατα ο καλύτερος και πιο έμπειρος στο ελληνικό πρωτάθλημα;

Οι «πράσινοι» ξεκινούν με πληρότητα σε κάθε θέση, όταν με το καλό θα μπει και ο Μπερνάρντ και θα κλείσει ακόμα ένας μεσοεπιθετικός (ήδη υπάρχουν διαπραγματεύσεις), ο Γιοβάνοβιτς θα έχει στα χέρια του το καλύτερο «πράσινο» ρόστερ των τελευταίων ετών.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 1.224 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η δε δική του παρουσία στον πάγκο αποτελεί εγγύηση πως οι «πράσινοι» δεν θα απογοητεύσουν το κοινό τους, τουλάχιστον σε επίπεδο ποδοσφαίρου. Πέρσι ήταν διασκέδαση το να πηγαίνεις στη Λεωφόρο να βλέπεις την ομάδα που χτίζει ο Γιοβάνοβιτς. Φέτος κάτι μου λέει πως θα είναι κάτι παραπάνω.

Η ομάδα ξεκινάει την Κυριακή απέναντι στον Ιωνικό και το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο. Αυτή η φλόγα που υπάρχει από τον κόσμο θα μεταφερθεί και μέσα στον σύλλογο και θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση.

Πριν από αρκετά χρόνια, σε μια πρεμιέρα στο Αιγάλεω, ο κόσμος είχε απλώσει ένα πανό που έγραφε: «Παίξτε κάθε Κυριακή σαν να είναι τελικός». Το ίδιο πρέπει να γίνει και φέτος. Το ταξίδι θα είναι σίγουρα ωραίο, μένει να δούμε ποιος θα είναι ο τελικός προορισμός.

Βασίλης Μοιρώτσος
Βασίλης Μοιρώτσος Ο Βασίλης Μοιρώτσος είναι γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1984 και είναι αθλητικός συντάκτης. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα το 2004 ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Παρέμεινε εκεί για 12 χρόνια, κάνοντας δεκάδες περιγραφές ελληνικών και ευρωπαϊκών αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ενώ πέρασε απ’ όλες τις ραδιοφωνικές «ζώνες» του σταθμού. Από το 2006 έως και το 2016 ήταν συντάκτης της εφημερίδας Sportday, καλύπτοντας ρεπορτάζ Α’ Εθνικής για 8 χρόνια, ενώ από το 2014 ανέλαβε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ακολούθησε η εφημερίδα Sportime από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως και τον Μάιο του 2018. Σήμερα είναι αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας Sportal.gr και μέλος της αθλητικής συντακτικής ομάδας της εφημερίδας «Τα Νέα». Αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.