ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: «Πρώτη» για τη νέα σεζόν για τα «φίνα κορίτσια»! (Pics)

Την πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν, πραγματοποίησε η πρωταθλήτρια ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: «Πρώτη» για τη νέα σεζόν για τα «φίνα κορίτσια»! (Pics)

Το πρωί της Παρασκευής (19/8) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Τα «φίνα κορίτσια» είναι το πρώτο τμήμα του Συλλόγου που ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν παρουσία του Προέδρου του Παναθηναϊκού κ. Μαλακατέ, του διευθυντή αγωνιστικού Σωτήρη Πανταλέων, του Ρούλη Αγραπιδάκη και μελών της ομάδας.

Η προετοιμασία ξεκίνησε με τις αθλήτριες: Πέννυ Ρόγκα, Αθηνά Παπαφωτίου, Μάρετ Γκρόθες, Ναταλία Μεταξά, Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, Ελεάνα Πολίτη, Λυδία Μερκούρη και Σοφία Μέντιτς.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 727 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Ασημίνα Νικολογιάννη, Μάρθα Ανθούλη και Αναστασία Ίβκοβιτς θα ενσωματωθούν στην ομάδα μόλις ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες ενώ στο επόμενο διάστημα θα έρθει στην Αθήνα και η Αμερικανίδα Αντόνα Ανάε.

Ο κόουτς της ομάδας, Μπράνκο Γκάιτς καλωσόρισε τις αθλήτριες μαζί με το υπόλοιπο staff και δήλωσε στο www.pao1908.com: «Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία. Είναι πιο δύσκολο να υπερασπιστείς έναν τίτλο από να τον κατακτήσεις. Η πίεση είναι σίγουρα μεγαλύτερη αλλά είμαστε ο Παναθηναϊκός. Θα είναι μια πολύ απαιτητική χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη αλλά πιστεύω στην ομάδα μας και ότι θα τα καταφέρουμε με σκληρή δουλειά».

Το staff του Παναθηναϊκού:

Προπονητής: Μπράνκο Γκάιτς

Βοηθός προπονητή: Δημήτρης Μαρκάκης

Στατιστικολόγος Δήμος Αυτζιόγλου

Trainer: Λεωνίδας Χριστακίδης

Φυσικοθεραπευτής: Βασίλης Αγγέλου

Τιμ μάνατζερ: Νίκος Λάζος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.