ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πλάνο νικηφόρας πρεμιέρας και ανυπομονησία για το νέο ραντεβού στη Λεωφόρο

Ολοκληρώνει ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιωνικό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Πλάνο νικηφόρας πρεμιέρας και ανυπομονησία για το νέο ραντεβού στη Λεωφόρο

Ολοκληρώνει ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιωνικό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι πράσινοι αρχίζουν αύριο (20:00) τη σεζόν στη Super League αντιμετωπίζοντας τους Νικαιώτες και φυσικά στο μυαλό τους έχουν μόνο τη νίκη και το θετικό ξεκίνημα στη χρονιά.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς και όλα δείχνουν ότι τη θέση του τραυματία Σένκεφελντ θα πάρει ο Σάρλια, που έχει προβάδισμα έναντι του Πούγγουρα. Οι υπόλοιποι έντεκα θα είναι οι: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Ρούμπεν, Τσέριν, Αλεξανδρόπουλος, Αϊτόρ, Παλάσιος, Σπόραρ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.821 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά, υπάρχει ανυπομονησία απ’ όλους για το νέο ραντεβού, το πρώτο για τις εν ελλάδι υποχρεώσεις, στο “Απόστολος Νικολαΐδης”! Η δίψα του κόσμου για διάκριση, το κλίμα που έχει διαμορφωθεί και η θετική ενέργεια, κάνουν τη Λεωφόρο να είναι… must σημείο για φέτος και αύριο αναμένονται πάνω από 13.000 φίλοι του “τριφυλλιού” στο πρώτο ματς της σεζόν για το πρωτάθλημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...