ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τελικά γιατί δεν πέφτει η τιμή της βενζίνης; Ολα τα νέα δεδομένα

Ενώ η μέση τιμή της βενζίνης παραμένει λίγο πάνω από τα δυο ευρώ το λίτρο, η τιμή του πετρελαίου βρίσκεται στα επίπεδα του Ιανουαρίου του 2022.

Τελικά γιατί δεν πέφτει η τιμή της βενζίνης; Ολα τα νέα δεδομένα

Ενώ η μέση τιμή της βενζίνης παραμένει λίγο πάνω από τα δυο ευρώ το λίτρο, η τιμή του πετρελαίου βρίσκεται στα επίπεδα του Ιανουαρίου του 2022.

Σύμφωνα με τους πρατηριούχους, την τιμή της βενζίνης καθορίζει εκτός από το βαρέλι και η ισοτιμία ευρώ – δολαρίου. Σύμφωνα με τα όσα είπαν πρατηριούχοι στο OPEN, η ισοτιμία είναι που εξηγεί γιατί δεν πέφτει η τιμή της βενζίνης. Η αξία του δολαρίου από τον Ιανουάριο έχει ανέβει αφού ενώ ήταν 1,014 και σήμερα το δολάριο είναι στα 1,017 ευρώ. Ουσιαστικά επειδή το ευρώ χάνει αξία, αγοράζεται πιο ακριβά το πετρέλαιο και άρα οι τιμές στη βενζίνη δεν κατεβαίνουν ιδιαίτερα.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.522 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οσο για την τιμή της βενζίνης στην Ελλάδα:

Στις 8 Αυγούστου ήταν 2,081 ευρώ Στις 17 Αυγούστου ήταν 2,044 ευρώ Στις 18 Αυγούστου είναι 2,040 ευρώ Ερωτήματα προκαλεί επίσης το γεγονός ότι η τιμή της βενζίνης κατεβαίνει όταν μπαίνει το Fuel Pass και μετά… ανεβαίνει εκ νέου! Η μικρή πτώση στην τιμή της βενζίνης δεν ικανοποιεί ιδιαίτερα τους πολίτες. «Πάλι είναι δύσκολα τα πράγματα», όπως είπε γυναίκα στον ΣΚΑΙ. Το κανάλι βρέθηκε σε πρατήριο που η βενζίνη είναι πλέον κάτω από τα 2 ευρώ το λίτρο, ωστόσο η ικανοποίηση δεν είναι… διάχυτη: «σιγά το πολύ που έπεσε, μας έχουν γδάρει!». «Λίγο καλύτερα είναι, πιστεύω όταν θα γυρίσει ο κόσμος η τιμή θα ανέβει ξανά», σημείωσε οδηγός.

Πηγή: instanews.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...