ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τελική ευθεία για Μπερνάρντ -«Έδειξε» ταξίδι στην Ελλάδα ο αντζέντης του (pic)

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη του Μπερνάρντ στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Τελική ευθεία για Μπερνάρντ -«Έδειξε» ταξίδι στην Ελλάδα ο αντζέντης του (pic)

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη του Μπερνάρντ στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Η μεταγραφή του Βραζιλιάνου βρίσκεται στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της και το επόμενο βήμα είναι ο παίκτης να έρθει στη χώρα μας για να παρουσιαστεί από την πράσινη ΠΑΕ και φυσικά να ενσωματωθεί στην ομάδα. Οπως φαίνεται, αυτό θα γίνει πολύ σύντομα.

Μετά τα όσα ανέφεραν στα ΗΑΕ για αναχώρηση του Μπερνάρντ για τη χώρα μας, έρχεται το story του ατζέντη του Βραζιλιάνου που “μαρτυρά” ταξίδι στην Ελλάδα.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 84.249 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Αντριάνο Σπαντότο, μάνατζερ του Μπερνάρντ, ανέβασε μια φωτογραφία από αεροδρόμιο στη Βραζιλία και αναφέρει:«Δεν πρόλαβα να γυρίσω στην Βραζιλία και αναχωρώ ξανά (έβαλε μια σημαία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και μια ελληνική). Δεν θα είχα τύχη και χωρίς τον Θεό και η δουλειά είναι πολλή»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...