ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Το προβάδισμα η “Βασίλισσα”

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Το προβάδισμα η “Βασίλισσα”

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββάτου (20/08) είναι συναρπαστικό! Πρώτης διαλογής πρωταθλήματα της Ευρώπης βρίσκονται πλέον σε δράση. Ξεκίνησε και το ελληνικό πρωτάθλημα της ανώτερης κατηγορίας δίνοντας ευκαιρίες για προγνωστικα σουπερ λιγκ που θα βρείτε στο Betarades.gr, μαζί με πολλές προτάσεις ακόμη. Η δυνατή στοιχηματική επιλογή σήμερα προκύπτει από την Α’ Ισπανίας και την αναμέτρηση Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης, με όλες τις λεπτομέρειες να ακολουθούν παρακάτω.

Στις 23:00, η Θέλτα υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα.

Έφτασε μια ανάσα από τη νίκη στην πρεμιέρα η Θέλτα, τελικά, όμως, αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με την Εσπανιόλ. Δεν έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και μη, και θα πρέπει να βελτιώσει την αμυντική συμπεριφορά της. Είναι αήττητη, πάντως, στους τρεις τελευταίους εντός έδρας αγώνες της με απολογισμό δύο νίκες και μια ισοπαλία. 

Τα βρήκε “σκούρα” στην έδρα της νεοφώτιστης Αλμερία η Ρεάλ Μαδρίτης, κατάφερε, ωστόσο, τελικά να αποδράσει με 2-1 και να ξεκινήσει με το δεξί το πρωτάθλημα. Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη της σε φιλικά και επίσημα. Σκοράρει με ευκολία, έχοντας σημειώσει οχτώ γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Ο βασικός χαφ Καζεμίρο θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν θα είναι εύκολο το ματς στο Βίγκο για την ομάδα του Αντσελότι, που παραμένει, πάντως, το φαβορί για τη νίκη.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία του Σαββάτου!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE