ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Εργομετρικές εξετάσεις για τα «φίνα κορίτσια»

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. συνεχίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά τη συνεργασία του με το Κέντρο Φυσικοθεραπείας «PhysiOsteo Team» by Toilos-Psarogiorgos, στο οποίο σήμερα (20/8) το πρωί υποβλήθηκαν στις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις οι αθλήτριες βόλεϊ του «τριφυλλιού».

Εργομετρικές εξετάσεις για τα «φίνα κορίτσια»

Οι «πράσινες» πέρασαν από όλα τα απαραίτητα τεστ υπό την καθοδήγηση του εξειδικευμένου προσωπικού του Κέντρου, ενώ νωρίτερα υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις στο ΥΓΕΙΑ.

Στο επόμενο διάστημα θα ενσωματωθούν στην ομάδα και οι Ασημίνα Νικολογιάννη, Μάρθα Ανθούλη, Αναστασία Ίβκοβιτς και Αντόνα Ανάε.

Το «PhysiOsteo Team» by Toilos-Psarogiorgos είναι ένα εξειδικευμένο Κέντρο Φυσικοθεραπείας με πολυετή εμπειρία στο χώρο, το οποίο απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και βρίσκεται στη Λ. Κηφισίας 364 & Δελφών 1 στο Χαλάνδρι και στη Λ. Μεσογείων 264 στο Χολαργό.

Παναθηναϊκός: Στα πράσινα και τη νέα σεζόν ο Θοδωρής Βουλκίδης!
Παναθηναϊκός: Στα πράσινα και τη νέα σεζόν ο Θοδωρής Βουλκίδης! 520 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.