ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Αξία στα γκολ στη Μαδρίτη

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Αξία στα γκολ στη Μαδρίτη

Συναρπαστικό το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Κυριακής, με φουλ δράση σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα αλλά και στην ελληνική Super League, όπου διεξάγονται απόψε τρεις αναμετρήσεις για την 1η αγωνιστική. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το πρωτάθλημα Ισπανίας και την αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Καθημερινά μέσα από το Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το Eurobasket 2022, το οποίο ξεκινά τις επόμενες ημέρες.

2η Αγωνιστική στη Λα Λίγκα, με την Ατλέτικο να υποδέχεται στις 20:30 τη Βιγιαρεάλ. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, καθώς κατάφερε να ξεπεράσει εύκολα στην πρεμιέρα το εμπόδιο της Χετάφε με 3-0 εκτός έδρας. Ψάχνει σήμερα το 2Χ2 στην έδρα της, τη στιγμή που κόντρα στη Βιγιαρεάλ παραμένει αήττητη στα οκτώ τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν και από τη Βιγιαρεάλ, η οποία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επικράτησε με 3-0 της Βαγιαδολίδ εκτός έδρας, ενώ μεσοβδόμαδα είχε υποχρεώσεις στο Κόνφερενς Λιγκ, όπου επικράτησε με 4-2 της Χάιντουκ Σπλιτ στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα πλέι οφ της διοργάνωσης. Έχουν αφήσει θετικές εντυπώσεις με την εικόνα τους οι δύο ομάδες, η Ατλέτικο έχει το προβάδισμα ως γηπεδούχος, ωστόσο η Βιγιαρεάλ είναι επικίνδυνη επιθετικά και μπορεί να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν. 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Κυριακής!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.