ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ουίλιαμς: «Αυτή η ομάδα πρέπει να κερδίζει – Γι΄ αυτό το λόγο που βρίσκομαι εδώ»

Στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους ο Αμερικάνος φόργουορντ, τόνισε ότι βρίσκεται στην ομάδα για να δώσει ενέργεια

Ουίλιαμς: «Αυτή η ομάδα πρέπει να κερδίζει - Γι΄ αυτό το λόγο που βρίσκομαι εδώ»

Ο Ντέρικ Ουίλιαμς εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στην Ελλάδα ενόψει της προετοιμασίας που ξεκινούν οι «πράσινοι» τη Δευτέρα (22/8).

Στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους ο Αμερικάνος φόργουορντ, τόνισε ότι βρίσκεται στην ομάδα για να δώσει ενέργεια, ενώ στάθηκε και στο γεγονός πως υπάρχουν παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν σε περισσότερες από μία θέσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Νιώθω υπέροχα, είμαι ενθουσιασμένος! Ο Παναθηναϊκός είναι ένας ιστορικός σύλλογος, με ιστορική βάση φιλάθλων. Η ιστορία του μιλάει από μόνη της. Αυτή η ομάδα πρέπει να κερδίζει! Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ, θέλω να βοηθήσω την ομάδα να μπει στα playoffs και να κάνουμε κάποιες “ζημιές”. Είμαι εδώ να δώσω ενέργεια, να προσπαθήσω, να είμαι αποτελεσματικός, να βοηθήσω τους νεότερους συμπαίκτες μου, και να προσπαθήσουμε να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.578 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχετικά με τη νέα του ομάδα, σημείωσε ότι: «Νομίζω πως έχουμε πολλούς καλούς παίκτες στην ομάδα μας, που μπορούν να αγωνιστούν σε παραπάνω από μια θέσεις και νομίζω προς αυτή τη κατεύθυνση κινείται το μπάσκετ στις μέρες μας. Οι αθλητές πρέπει να μπορούν να καλύπτουν 2 ή 3 θέσεις και να μαρκάρουν 2 ή 3 θέσεις. Για αυτό βρίσκομαι και εγώ εδώ. Έχω αγωνιστεί με κάποια από τα παιδιά στο παρελθόν, έχω συνεργαστεί και με τον coach την πρώτη μου σεζόν στην Bayern, οπότε είμαι χαρούμενος, και οι δύο νιώθουμε πως έχουμε αφήσει κάτι στη μέση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.