ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Σπόραρ: Καθοριστικός με το “καλημέρα” στον Παναθηναϊκό (vids)

Μπορεί ο Σπόραρ να μη σκόραρε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ήταν αυτός, όπως, που καθόρισε σε πολύ μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα χάρη στην ποιότητα του.

Σπόραρ: Καθοριστικός με το

Οταν τα περασμένα δύσκολα χρόνια για το “τριφύλλι” τονίζαμε ότι οι ποδοσφαιριστές που έχουν κλάση και προσωπικότητα μπορούν με μια ενέργεια να σου δώσουν αυτό που θες, εννοούσαμε κάτι σαν το χθεσινό στη Λεωφόρο. Ο Σπόραρ έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρει με κυριότερη αυτή στο 8′, όταν βρέθηκε απέναντι στον Χουτεσιώτη, αλλά δεν πλάσαρε εύστοχα. Μπορεί ο Σλοβένος να μη βρήκε δίχτυα, αλλά η ενέργειά του στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και το κερδισμένο πέναλτι, είναι… μισή νίκη για την ομάδα του.

Ο Σπόραρ είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός και αυτό φαίνεται. Θα έρθουν και τα γκολ στη συνέχεια. Ηδη μετράει ένα απέναντι στη Σλάβια Πράγας, ενώ μην ξεχνάμε ότι στο πρώτο παιχνίδι “πήρε” την αποβολή των Τσέχων. Στο 3ο του ματς με τα πράσινα, ο διεθνής επιθετικός κερδίζει πέναλτι με “καθαρά” προσωπική ενέργεια. Το πρώτο “τσίμπημα” της μπάλας για να αποφύγει τον Μύγα είναι καταπληκτικό. Το σπρίντ που κάνει στη συνέχεια δείχνει δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Το δεύτερο “τσίμπημα” στον κατάλληλο χρόνο για να αποφύγει τον τερματοφύλακα Χουτεσιώτη και εν τέλει να πάρει το πέναλτι, αποτελεί το… κερασάκι στην τούρτα.

Η συνέχεια γνωστή: Αϊτόρ και 1-0. Το μισό – και κάτι παραπάνω- γκολ ανήκει στον Σπόραρ. Ο Σλοβένος απεδείχθη καθοριστικός στο πρώτο ματς της Super League και έπεται συνέχεια με γκολ και φάσεις που θα δείχνουν την κλάση του νέου επιθετικού της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.