ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Έρχεται ο Μπερνάρντ, φουλάρει για “οκταροδεκάρι”!

Αύριο αναμένεται στην Αθήνα ο Μπερνάρντ για τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Έρχεται ο Μπερνάρντ, φουλάρει για “οκταροδεκάρι”!

Αύριο αναμένεται στην Αθήνα ο Μπερνάρντ για τον Παναθηναϊκό.

Μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από το τριφύλλι χθες στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, ο Βραζιλιάνος έρχεται στη χώρα μας προκειμένου να ενσωματωθεί στην ομάδα. Πιθανότατα την Τρίτη ο διεθνής άσος θα είναι στην Αθήνα και άμεσα θα μπει στις προπονήσεις του “τριφυλλιού” και θα τεθεί στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη συνέχεια. Αναμφίβολα, ο Μπερνάρντ θα χρειαστεί ένα χρόνο προσαρμογής, αλλά είναι θετικό το γεγονός ότι έκανε κανονικό προετοιμασία με την προηγούμενη ομάδα του, τη Σάρτζα.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός φουλάρει για την επόμενή του κίνηση η οποία θα αφορά ποδοσφαιριστή στα χαφ και συγκεκριμένα στις θέσεις “8” και “10”. Εκεί έχουν επικεντρωθεί οι πράσινοι προκειμένου να καλύψουν και το τελευταίο κενό στη μεσαία γραμμή με έναν παίκτη που θα δώσει λύσεις στο κέντρο και θα βοηθάει και στη δημιουργία, μεταξύ άλλων. Οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” έχουν 2-3 περιπτώσεις τις οποίες έχουν ξεχωρίσει και σύντομα το… τοπίο θα ξεκαθαρίσει.

Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες για απόκτηση ελεύθερου
Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες για απόκτηση ελεύθερου 7.641 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι, επίσης, πιθανό να γίνουν και εξτρά κινήσεις, ανάλογα και με το αν θα φύγει κάποιος παίκτης από την ομάδα. Σε πιθανή πώληση, ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε αντικατάσταση ποδοσφαιριστή, κάτι που μπορεί να συμβεί.

loading...