ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η χρονιά άρχισε όπως ακριβώς τελείωσε η προηγούμενη

Είναι ένα από τα παράδοξα που συναντάς στο ποδόσφαιρο. Συνέβη με τον Παναθηναϊκό και το πώς άρχισε την εν Ελλάδι σεζόν του. Δεν θα γινόταν αναφορά αν αυτή η αρχή δεν ήταν… καρμπόν με το τελείωμα της περσινής.

Η χρονιά άρχισε όπως ακριβώς τελείωσε η προηγούμενη

Τι ακριβώς εννοούμε; Ποιο ήταν το τελευταίο ματς του Παναθηναϊκού την περσινή σεζόν; Ο τελικός Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 1-0 χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Αϊτόρ.

Πως ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα; Με νίκη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» απέναντι στον Ιωνικό. Νίκη που ήρθε με τελικό σκορ το 1-0, πάλι με πέναλτι που εκτέλεσε ο Αϊτόρ.

Μάλιστα ο Ισπανός πανηγύρισε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, ίσως θέλοντας και να… τρολάρει όλα όσα είχαν ειπωθεί για εκείνον μετά τον πανηγυρισμό του στον τελικό. Βάζοντας τα χέρια του μπροστά.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 14.819 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σίγουρα θα το είχε στο μυαλό του, αφού έσκασε και ένα… πονηρό γελάκι. Φυσικά κανείς δεν ασχολήθηκε με τον πανηγυρισμό του, αφού πλέον όλοι γνωρίζουν πως δεν είναι αυτός που κάποιοι ήθελαν να του προσδώσουν.

Τα έχουμε πει ξανά άλλωστε αυτά. Ο Αϊτόρ δεν είναι παιδί που θα προκαλούσε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.