ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκαν για Μπερνάρντ – Για πού τον προορίζει ο Γιοβάνοβιτς»

Ο Τάσος Νικολογιάννης έκανε λόγο για κρούσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στον Μπερνάρντ, ενώ αναφέρθηκε στο πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το πώς θα τον χρησιμοποιήσει.

Νικολογιάννης: «Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκαν για Μπερνάρντ - Για πού τον προορίζει ο Γιοβάνοβιτς»

Ο Τάσος Νικολογιάννης έκανε λόγο για κρούσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στον Μπερνάρντ, ενώ αναφέρθηκε στο πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το πώς θα τον χρησιμοποιήσει.

«Και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκαν για τον Μπερνάρντ, υπήρξαν συγκεκριμένες ενοχλήσεις στην πλευρά του παίκτη, αλλά ο ήταν ήδη προχωρημένες οι επαφές του με τον Παναθηναϊκό και ο ίδιος είχε πάρει τις αποφάσεις του», ανέφερε.

Σχετικά με τη μεγάλη κουβέντα για το πού θα παίζει ο Μπερνάρντ, είπε: «Η θέση του στα περισσότερα παιχνίδια είναι αριστερό εξτρέμ, αλλά έχει κάνει κουβέντα με τον Γιοβάνοβιτς και μπορεί να παίξει και πίσω από τον επιθετικό. Θέλει και ο ίδιος να παίξει γιατί, γιατί έχει τα στοιχεία και ο προπονητής τον προορίζει για τη θέση πίσω από τον Σπόραρ. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει τρεξίματα, έχει ενέργεια, έχει κάθετη πάσα και σκοράρει. Πιθανολογώ πως μπορεί να είναι στην αποστολή για ΟΦΗ, αλλά θεωρώ δεδομένο πως θα παίξει με τον Λεβαδειακό για την 3η αγωνιστική».

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.201 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για τις επόμενες κινήσεις; «Το πλάνο του προπονητή είναι να αποκτηθεί ένα οκτάρι. Μην περιμένει ο κόσμος να έρθει ένα όνομα ανάλογο του Μπερνάρ, αλλά θα είναι ένας καλός παίκτης που θα δώσει λύσεις στην ομάδα. Πλάνο για απόκτηση άλλου στόπερ ή επιθετικού δεν υπάρχει. Για φορ υπάρχουν ο Σπόραρ, ο Ιωαννίδης κι εκεί μπορούν να βοηθήσουν ο Βέρμπιτς ή και ο Παλάσιος. Στόπερ θα αποκτηθεί μόνο αν φύγει κάποιος, γιατί υπάρχουν τέσσερις στόπερ και η λύση του Κουρμπέλη», τόνισε.

Για τον Αλεξανδρόπουλο είπε: «Δεν νομίζω να ευοδωθεί το ενδιαφέρον της Βερόνα. Ακούγεται για τη Σπόρτινγκ, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι κάθετος πως δεν τον δίνει με λιγότερα από 5 εκατ. ευρώ. Αν παραχωρηθεί, θα αποκτηθεί άλλος παίκτης στη θέση του».

Τέλος, σημείωσε πως «… δεν είναι υπέρ του Μάγκνουσον οι πιθανότητες να προλάβει τον ΟΦΗ. Ο Σένκεφελντ θέλει 2-3 εβδομάδες ακόμη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...