ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο πορτογαλικός Τύπος για Αλεξανδρόπουλο – “Χτύπημα” σε όλα τα πρωτοσέλιδα (pics)

Η πρόταση της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο "παίζει" σε όλα τα πρωτοσέλιδα του πορτογαλικού Τύπου

Ο πορτογαλικός Τύπος για Αλεξανδρόπουλο -

Η πρόταση της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο “παίζει” σε όλα τα πρωτοσέλιδα του πορτογαλικού Τύπου.

Η πορτογαλική ομάδα έχει εντείνει τις τελευταίες ώρες την προσπάθειά της για την απόκτηση του Έλληνα άσου, είναι σε επαφές με τον Παναθηναϊκό και μένει να δούμε την οριστική απάντηση του “τριφυλλιού”.

«Σχεδόν λιοντάρι ο Αλεξανδρόπουλος» γράφει στο πρωτοσέλιδό της η «Record» σημειώνοντας πως ο Αλεξανδρόπουλος θα είναι ο αντικαταστάτης του Ματέους Νούνιες. Αναφέρεται πως οι Πορτογάλοι δίνουν 4 εκατ. ευρώ συν ένα ακόμη με την μορφή μπόνους ενώ προς συζήτηση είναι το ποσοστό μεταπώλησης που θα κρατήσει το “τριφύλλι”.

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 12.254 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η “A Bola” κάνει λόγο για πρόταση που φτάνει τα 5 εκατ. ευρώ.

Τέλος, η “O Jogo” κάνει αναφορά στις διαπραγματεύσεις της Σπόρτινγκ με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του νεαρού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.