ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μάχη για μια θέση: Η μικρή, ανοργάνωτη, ελληνική παραλία χωρίς σκιά που είναι κάθε μέρα sold out (Pics)

Και υπάρχει λόγος γι’ αυτό

Μάχη για μια θέση: Η μικρή, ανοργάνωτη, ελληνική παραλία χωρίς σκιά που είναι κάθε μέρα sold out (Pics)

Συνήθως αν ζητήσεις από κάποιον να σου περιγράψει την παραλία των ονείρων του θα μιλήσει για μια με κρυστάλλινα νερά, που θα ήθελε ιδανικά να είναι τεράστια (για να μην επικρατεί συνωστισμός) και να προσφέρει τις στοιχειώδεις ανέσεις. Κι όμως η Έμπλυση, η παραλία της Κεφαλονιάς κοντά στο Φισκάρδο δεν έχει ούτε ανέσεις, ούτε είναι μεγάλη, παρόλα αυτά καθημερινά γίνεται…λαϊκό προσκύνημα.

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.