ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Τα δεδομένα για Αλεξανδρόπουλο – Κανένα ξεπούλημα αν πωληθεί με 4+ εκατ. ευρώ»

Στην υπόθεση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου αναφέρθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης στον BwinΣΠΟΡ FM.

Νικολογιάννης: «Τα δεδομένα για Αλεξανδρόπουλο - Κανένα ξεπούλημα αν πωληθεί με 4+ εκατ. ευρώ»

Στην υπόθεση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου αναφέρθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης στον BwinΣΠΟΡ FM.

Ο ρεπόρτερ Παναθηναϊκού στάθηκε στο έντονο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που φέρεται, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, να… επανέρχεται για την απόκτηση του 20χρονου χαφ με περισσότερα από 4 εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης, αναλύοντας τα δεδομένα και σχολιάζοντας: «Ο Αλεξανδρόπουλος είναι ένα παιδί, που έχει βγει από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ήταν ένα πολύ μεγάλο ταλέντο και έχει πολύ καλά στοιχεία.

Η αλήθεια, όμως, είναι, για να μην κρυβόμαστε, ότι ο Γιοβάνοβιτς δεν τον έχει βασικό φέτος, ειδικά τώρα, που ήρθε ο Τσέριν, γιατί στο παιχνίδι κατοχής έχει κάποια θέματα. Από την άλλη, είναι πολύ γρήγορος και εξαιρετικός στα μέτρα με την μπάλα. Εννοείται πως το ιδανικό θα ήταν να εξελιχθεί μέσα από τον Παναθηναϊκό. Θεωρώ ότι για τον σύλλογο θα είναι σημαντικό να πάρει ένα ποσό πάνω από 4 εκατ. ευρώ. Πρέπει να θυμίσω ότι η πιο ακριβή πώληση στην ιστορία του Παναθηναϊκού ήταν τα 5,8 εκατ. ευρώ για τον Σισέ στη Λάτσιο και η δεύτερη ήταν τα 3 εκατ. ευρώ για τον Μαυρία! Το να πουλήσεις, επομένως, έναν παίκτη 4 εκατ. ευρώ και πάνω, συν το ποσοστό μεταπώλησης, είναι ένα πολύ καλό ποσό και σε καμία περίπτωση, ούτε μία στο εκατομμύριο, δεν είναι ξεπούλημα! Στον Παναθηναϊκό πρέπει να σκεφτούν το εξής: Ας πούμε ότι δεν τον δίνει με 4+ εκατ. ευρώ. Δεν παίζει, δεν είναι βασικός, θα πάρει και άλλο χαφ πλην του Τσέριν, του χρόνου τέτοια εποχή δεν θα έχει πέσει η τιμή του, που θα λήγει και το συμβόλαιό του; Συν ότι, δυστυχώς, δεν υπάρχουν ευρωπαϊκά παιχνίδια φέτος, που όλο και ”κάποιος” θα τον έβλεπε. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος, που λέει να τον πουλήσει η ομάδα με 8 και 10 εκατ. ευρώ, που εγώ το ακούω αυτό, ότι στον Παναθηναϊκό, διαχρονικά, δεν υπήρχαν αυτά τα νούμερα. Και ούτε μία στο εκατομμύριο δεν θα είναι ξεπούλημα αν τον δώσει, τελικά, για 4 και περισσότερα εκατομμύρια ευρώ. ».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 27.658 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.