ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Απέρριψε και Φλαμένγκο-Ατλέτικο Μινέιρο ο Μπερνάρντ για να ντυθεί στα πράσινα

Ο Μπερνάρντ, πέρα από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, απέρριψε προτάσεις από την Ατλέτικο Μινέιρο και την Φλαμένγκο.

Παναθηναϊκός: Απέρριψε και Φλαμένγκο-Ατλέτικο Μινέιρο ο Μπερνάρντ για να ντυθεί στα πράσινα

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την… βόμβα  του καλοκαιριού με την απόκτηση του Μπερνάρντ.

Ο Βραζιλιάνος για να έρθει στο τριφύλλι απέρριψε αρκετές προτάσεις. Πρώτα απ΄ όλα τις τελευταίες μέρες πριν κλείσει στο τριφύλλι, τον πλησίασε τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Ολυμπιακός. Ωστόσο ο Μπερνάρντ τους απέρριψε και τους δύο για να ντυθεί στα πράσινα.

Πέρα από τους ελληνικούς συλλόγους, το νέο πράσινο απόκτημα απέρριψε κι άλλες προτάσεις. Συγκεκριμένα, από την Φλαμένγκο και την Ατλέτικο Μινέιρο. Στην Ατλέτικο Μινέιρο άλλωστε είχε γράψει ιστορία ο Βραζιλιάνος άσος του Παναθηναϊκού, παίζοντας μαζί με τον φοβερό και τρομερό Ροναλντίνιο και αποτελεί ένα από τα διαχρονικά σύμβολα της ομάδας.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.813 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπρόσθετα, τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ  αναφέρουν ότι ο παίκτης ήθελε να επιστρέψει στην Ευρώπη και να πάει σε μία ομάδα που θα έχει παθιασμένους φιλάθλους και δίψα για διακρίσεις, με συνέπεια να μην σκεφτόταν την επιστροφή στην πατρίδα του, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση/ηλικία της καριέρας του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.