ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βασίλης Μοιρώτσος

Το χαμόγελο της ευτυχίας…

Ο Βασίλης Μοιρώτσος γράφει για τον χαμογελαστό και ευτυχισμένο Μπερνάρντ και για την υπέροχη δουλειά που έκανε ο Παναθηναϊκός επικοινωνιακά.

Το χαμόγελο της ευτυχίας…

Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Μπερνάρντ στο γήπεδο, ποτέ δεν μπορείς άλλωστε να είσαι σίγουρος για κανέναν. Η προοπτική πάντως να… βγάλει τα λεφτά του είναι τεράστια. Σε εξαιρετική ηλικία, με όρεξη για ποδόσφαιρο και ακόμα μεγαλύτερη όρεξη για επιστροφή σε top επίπεδο. Γι’ αυτό επέλεξε να έρθει στην Ευρώπη και να μην επιστρέψει στη Βραζιλία, απ’ όπου υπήρξε έντονο ενδιαφέρον.

Αυτό που ξέρω είναι ότι η πρώτη – εξωαγωνιστική – εικόνα που έχουμε από τον «κοντορεβιθούλη» Βραζιλιάνο είναι υπέροχη. Δείτε οποιαδήποτε φωτογραφία κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από την άφιξη του Μπερνάρντ. Σε όλες μα σε όλες είναι ζωγραφισμένο ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό του. Το χαμόγελο ενός ευτυχισμένου ανθρώπου.

Έτσι ήρθε στην Ελλάδα ο Μπερνάρντ. Ευτυχισμένος για το γεγονός πως έκλεισε μια μεταγραφή που εκείνος ήθελε. Από τη στιγμή που μίλησε με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, κάτι που είχαμε επισημάνει στο Panathinaikos24, είπε στον ατζέντη του να τρέξουν οι διαδικασίες και να έρθει στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως μίλησε για τον προπονητή και το τιμ του στις πρώτες του κουβέντες. Σπάνιο.

Ο Ιβάν κέρδισε τον Μπερνάρντ πριν καλά – καλά τον συναντήσει από κοντά. Όπως τον κέρδισε όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού. Και είναι άκρως σημαντικό αυτό. Να… κλέψεις την καρδιά ενός τόσο μεγάλου ποδοσφαιριστή και να τον φέρεις χαρούμενο. Του δίνει έξτρα κίνητρο, τον γεμίζεις όρεξη και ανυπομονησία να μπει και να προσφέρει αυτά που μπορεί.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και τον Μπερνάρντ τον περιμένουμε πλέον στο γήπεδο να βγάλει τη δεδομένη ποιότητά του και να μας προσφέρει ουσία και θέαμα. Τα καλύτερα είναι μπροστά…

ΥΓ: Ο Παναθηναϊκός «ψήλωσε» και επικοινωνιακά με την όλη στάση του στο θέμα του Μπερνάρντ. Αντιλαμβανόμενοι στην ΠΑΕ πως πρόκειται για τη μεταγραφή του καλοκαιριού, έκαναν το καλύτερο δυνατό ώστε ο κόσμος να… φτιαχτεί ακόμα περισσότερο. Ανακοίνωσαν τον παίκτη σε μια γεμάτη Λεωφόρο και η κάλυψη της άφιξής του ήταν μια υπέροχη δουλειά.

Με μια κάμερα να τον ακολουθεί παντού από την ώρα που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, με βίντεο του ίδιου πριν πετάξει από το Ντουμπάι, με το teaser που ετοίμασαν και μας προετοίμαζαν για τον ερχομό του και τη φανέλα με το νούμερο 10, με αυτή καθ’ αυτή τη φανέλα που του είχαν ετοιμάσει προκειμένου να τον δει ο κόσμος στο αεροδρόμιο στα… πράσινα. Μπράβο σε όλους. Καταπληκτική δουλειά, που αξίζει αναγνώρισης.

Βασίλης Μοιρώτσος
Βασίλης Μοιρώτσος Ο Βασίλης Μοιρώτσος είναι γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1984 και είναι αθλητικός συντάκτης. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα το 2004 ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Παρέμεινε εκεί για 12 χρόνια, κάνοντας δεκάδες περιγραφές ελληνικών και ευρωπαϊκών αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ενώ πέρασε απ’ όλες τις ραδιοφωνικές «ζώνες» του σταθμού. Από το 2006 έως και το 2016 ήταν συντάκτης της εφημερίδας Sportday, καλύπτοντας ρεπορτάζ Α’ Εθνικής για 8 χρόνια, ενώ από το 2014 ανέλαβε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ακολούθησε η εφημερίδα Sportime από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως και τον Μάιο του 2018. Σήμερα είναι αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας Sportal.gr και μέλος της αθλητικής συντακτικής ομάδας της εφημερίδας «Τα Νέα». Αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.