ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πορτογαλικός Τύπος: «500 χιλ. ευρώ χωρίζουν Παναθηναϊκό και Σπόρτινγκ για Αλεξανδρόπουλο»

Μικρή η διαφορά ανάμεσα σε Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και Παναθηναϊκό για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Πορτογαλικός Τύπος: «500 χιλ. ευρώ χωρίζουν Παναθηναϊκό και Σπόρτινγκ για Αλεξανδρόπουλο»

Μικρή η διαφορά ανάμεσα σε Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και Παναθηναϊκό για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή και πλέον τις χωρίζουν μόλις 500.000 ευρώ, όπως αναφέρει σήμερα (25/8) ο πορτογαλικός Τύπος, με τον Αλεξανδρόπουλο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.120 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

H “Record” έχει πρώτο θέμα τον νεαρό χαφ και τις εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του, ενώ η “O Jogo” φιλοξενεί τον Αλεξανδρόπουλο στο πρωτοσέλιδό της, έχοντας πλούσιο ρεπορτάζ.

Οι Πορτογάλοι σημειώνουν ότι η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας δίνει στον Παναθηναϊκό 4,5 εκατ. ευρώ, αλλά η διαφωνία είναι στο ποσοστό μεταπώλησης.

Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Πορτογάλοι μέχρι χθες δεν είχαν ανέβει πάνω από 10% στο ποσοστό μεταπώλησης. Ο Παναθηναϊκός ζητάει περισσότερα, ενώ η Σπόρτινγκ αντιπροτείνει μεγαλύτερο φιξ ποσό από την αρχική πρόταση των 4 εκατ. ευρώ. Αν οι Πορτογάλοι ανέβουν και αγγίξουν τα “θέλω” του “τριφυλλιού” στη μεταπώληση, τότε το deal θα ολοκληρωθεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...