ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αντιπρόεδρος Φλαμένγκο: «Δεν έχει τελειώσει το θέμα Βιτίνιο για τον Παναθηναϊκό»

O αντιπρόεδρος της Φλαμένγκο έφερε ξανά στο προσκήνιο το θέμα Βιτίνιο για το τριφύλλι.

Αντιπρόεδρος Φλαμένγκο: «Δεν έχει τελειώσει το θέμα Βιτίνιο για τον Παναθηναϊκό»

O αντιπρόεδρος της Φλαμένγκο έφερε ξανά στο προσκήνιο το θέμα Βιτίνιο για το τριφύλλι.

Ο Βιτίνιο ήταν έτοιμος να έρθει στο τριφύλλι πριν από τις εξελίξεις του θέματος Μπερνάρ, αλλά σύμφωνα με τον Μπραζ το κεφάλαιο Παναθηναϊκός δεν έχει κλείσει για τον έτερο Βραζιλιάνο άσο.

«Ο Βιτίνιο είναι ένας πολύ αγαπητός παίκτης εσωτερικά στα αποδυτήριά μας, αλλά δεν υπήρχε καμία εξέλιξη από το διοικητικό συμβούλιο για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Ολα δείχνουν ότι ο Βιτίνιο θα πάρει μάλλον λίγο… φρέσκο ​​αέρα στο τέλος του συμβολαίου του. Υπήρξε πρόταση από τον Παναθηναϊκό, δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμα, είναι σε εξέλιξη.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.156 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το κλαμπ και ο Βιτίνιο δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε μία συγκεκριμένη απόφαση, αλλά υπάρχει προσπάθεια συνεννόησης. Η Φλαμένγκο δεν θέλει να τον δυσκολέψει, πάντως, αυτό που εμείς ζητήσαμε απαντήθηκε από την πλευρά του παίκτη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Φλαμένγκο, Μάρκος Μπραζ, όσον αφορά την περίπτωση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού που μένει ελεύθερος σε τέσσερις μήνες από σήμερα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.