ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Προχωράει για νέα μεταγραφική αντεπίθεση

Μετά την πώληση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ο Παναθηναϊκός φουλάρει για τις επόμενες μεταγραφές.

Παναθηναϊκός: Προχωράει για νέα μεταγραφική αντεπίθεση

Μετά την πώληση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ο Παναθηναϊκός φουλάρει για τις επόμενες μεταγραφές.

Οι πράσινοι, ως γνωστόν, θα βάλουν στα ταμεία τους 4,5 εκατ. ευρώ με το deal να περιλαμβάνει, επίσης, 30% ποσοστό μεταπώλησης. Ο Αλεξανδρόπουλος πηγαίνει στην Πορτογαλία για τις υπογραφές, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στη νέα του ομάδα.

Από εκεί και πέρα, το ζητούμενο για το “τριφύλλι”, πλέον, είναι η “επόμενη μέρα” και οι μεταγραφικές κινήσεις στη μεσαία γραμμή. Αναμένεται να αποκτηθούν δυο παίκτες για το κέντρο. Ο ένας ήταν εξ’ αρχής στο πλαίσιο του προγραμματισμού, αλλά μετά τη μεταγραφή του Αλεξανδρόπουλου προκύπτει νέα ανάγκη. Συνεπώς, η ομάδα θα προχωρήσει για την απόκτηση επιπλέον χαφ και ήδη έχει αρχίσει η αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του νεαρού χαφ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 28.235 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο στόχος είναι οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο της μεσαίας γραμμής, να δώσουν στοιχεία που λείπουν και φυσικά να ταιριάξουν στα “θέλω” του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής θα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στην τελική επιλογή, όπως έχει συμβεί σε όλες τις περιπτώσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.