ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με παράδοση και ψυχολογία η Μπέτις

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Με παράδοση και ψυχολογία η Μπέτις

Προετοιμασία για ένα συναρπαστικό σαββατοκύριακο πλούσιο σε δράση και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι. Φυσικά το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο και σήμερα Παρασκευή και το Betarades.gr εντόπισε πρόταση για στοιχημα με αξία από την αναμέτρηση Μπέτις – Οσασούνα για την 3η Αγωνιστική της Λα Λίγκα. Πάμε να την αναλύσουμε. 

Στις 23:00 στο “Benito Villamarin” η Μπέτις υποδέχεται την Οσασούνα, θέλοντας να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Έχει ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 2-1 της Μαγιόρκα εκτός έδρας, ενώ στην πρεμιέρα ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Έλτσε με 3-0. 

Υποδέχεται σήμερα την Οσασούνα που πραγματοποιεί δυνατό ξεκίνημα, έχει κάνει το 2Χ2 στις πρώτες αγωνιστικές με δύο εντός έδρας νίκες κόντρα σε Σεβίλλη (2-1) και Κάντιθ (2-0). Αμφότερες έρχονται με ανεβασμένη ψυχολογία στο αποψινό παιχνίδι, η Μπέτις έχει τον πρώτο λόγο στην έδρα της και έχει την παράδοση με το μέρος της κόντρα στην Οσασούνα που δίνει σήμερα το πρώτο εκτός έδρας ματς της σεζόν. Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα για τη νίκη και θα τους στηρίξουμε. 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.