ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: « Θέλει δύο πολύ καλά χαφ ο Παναθηναϊκός – Στέλνει μήνυμα με νίκη επί του ΟΦΗ»

Για το ματς με τον ΟΦΗ, αλλά και για τη μεταγραφική ενίσχυση μετά την πώληση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον BwinΣΠΟΡ FM.

Νικολογιάννης: « Θέλει δύο πολύ καλά χαφ ο Παναθηναϊκός - Στέλνει μήνυμα με νίκη επί του ΟΦΗ»

«Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει μια ομάδα που του βάζει πάρα πολύ δύσκολα όλα τα τελευταία χρόνια. Έχει να κερδίσει από το 2015 τον ΟΦΗ. Πέρυσι έχασε αλλά είχε παίξει ρόλο ο Καραντώνης, εύχομαι κι ελπίζω την Δευτέρα να μην κάνουμε κουβέντα για τον Φωτιά, αν και δεν το βλέπω. Πρέπει να κερδίσει για να δείξει ότι φέτος, όχι μόνο στα λόγια, αλλά και με πράξεις, έχει άλλους στόχους. Ήρθαν παίκτες που κάνουν την διαφορά. Είναι απαραίτητο να νικήσει στην Κρήτη για να πάει με ηρεμία στα επόμενα ματς. Θα πρέπει πρώτα και κύρια να είναι καλύτερος και πιο οργανωμένος αμυντικά, σε σχέση με τον Ιωνικό. Μπροστά, με τον Σπόραρ κάτι θα κάνει, θα την βρει την ευκαιρία», είπε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε, αναφορικά με την μεταγραφική ενίσχυση που αναμένεται: «Θέλει να πάρει δύο παίκτες στα χαφ ο Παναθηναϊκός. Έναν που θα είναι μια βελτιωμένη έκδοση του Αλεξανδρόπουλου, έχοντας ταχύτητα και ενέργεια αλλά καλύτερο πάσινγκ γκέιμ, κι άλλον έναν συμπληρωματικό, για να μπορεί να έχει έξι παίκτες για τρεις θέσεις. Τους Κουρμπέλη, Ρουμπέν, Τσέριν και Μπερνάρ, όταν μπει, συν τους δύο νέους. Για τον Κουρμπέλη να πω επίσης ότι δεν πρόκειται να τον πουλήσει. Πρέπει να βάλει δύο πολύ καλούς χαφ στο ρόστερ».

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Σένκεφελντ κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για το ντέρμπι των «πράσινων» με την ΑΕΚ, ενώ ο Μπερνάρ θα είναι σίγουρα έτοιμος για την «Ένωση» και αμφότεροι θα λείπουν στην Κρήτη, όπως και ο Μάγκνουσον.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.625 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στο στόρι της μεταγραφής του Αλεξανδρόπουλου στη Σπόρτινγκ, επισημαίνοντας ότι ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει -αν όλα πάνε καλά- μίνιμουμ εννιά εκατομμύρια ευρώ, χάρη στο ποσοστό μεταπώλησης που έβαλε.

Ενώ σχολίασε πως ο ίδιος θα ήθελε να μείνει ο 20χρονος μέσος για άλλα δέκα χρόνια στο «τριφύλλι», αλλά δεν θα μπορούσε να συμβεί αυτό, εξηγώντας τους λόγους, ενώ τον χαρακτήρισε παιδί κόσμημα. Ακούστε το ηχητικό:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.