ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Στο ΟΑΚΑ το Παναθηναϊκός- Σπάρτακ Μιγιάβα

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι η ομάδα βόλεϊ ανδρών θα χρησιμοποιήσει το ΟΑΚΑ ως έδρα για τον αγώνα με την Σπάρτακ Μιγιάβα, για τη φάση των «64» του CEV Challenge Cup.

Στο ΟΑΚΑ το Παναθηναϊκός- Σπάρτακ Μιγιάβα

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος γνωστοποιεί ότι ο αγώνας με την Σπάρτακ Μιγιάβα για το Challenge Cup θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τη διοίκηση του ΟΑΚΑ που απάντησαν θετικά στο αίτημα για να γίνει ο ευρωπαϊκός αγώνας στο συγκεκριμένο γήπεδο και να έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν δια ζώσης χιλιάδες «αιώνια πιστοί».

Ο Panathinaikos επέστρεψε σε υψηλό επίπεδο και εκτός συνόρων και αναμφίβολα οι ευρωπαϊκοί αγώνες που γίνονται στο ΟΑΚΑ προσδίδουν ξεχωριστή αίγλη, κάτι που το αναγνώρισαν και πέρυσι τόσο οι αντίπαλοι όσο και οι ευρωπαϊκές ομοσπονδίες».

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.550 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.