ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έγκλημα στην Αίγινα: Αυτός είναι ο δράστης που είχε κάψει ζωντανούς θεία και ανιψιό πριν 7 χρόνια

Όπως αναφέρουν Μέσα Ενημέρωσης της Μάλτας, δράστης του διπλού φονικού είναι ο Ledjon Brakaj, από την Αλβανία, ο οποίος διέπραξε το ειδεχθές έγκλημα σε ηλικία 29 ετών.

Έγκλημα στην Αίγινα: Αυτός είναι ο δράστης που είχε κάψει ζωντανούς θεία και ανιψιό πριν 7 χρόνια

Στην Μάλτα συνελήφθη ο 36χρονος κακοποιός που το 2015 είχε κάψει ζωντανούς θεία και ανιψιό στην Αίγινα. Η Αγγελική Νικολούλη είχε κάνει ενδελεχή έρευνα για το φρικτό έγκλημα που είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο το 2015.

Η Ελλάδα είχε εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 36χρονο κακοποιό με τις Αρχές της Μάλτας να προχωρούν στη σύλληψή του στις 19/08, αξιοποιώντας τα στοιχεία της εξέτασης DNA, από τα οποία ταυτοποιήθηκε. Το δικαστήριο της Μάλτας θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες για την έκδοσή του στην χώρα μας.

Αίγινα: 800 χιλιάδες ευρώ η λεία

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο δράστης είχε μπει στο σπίτι της 70χρονης ιδιοκτήτριας καταστήματος σουβενίρ στην Αίγινα, ξυλοκόπησε την άτυχη γυναίκα και τον ανιψιό της μέχρι λιποθυμίας και αφού τους λήστεψε, τους έκαψε ζωντανούς. Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει τότε γνωστά, η λεία του ήταν περίπου 800.000 ευρώ.

Όπως αναφέρουν Μέσα Ενημέρωσης της Μάλτας, δράστης του διπλού φονικού είναι ο Ledjon Brakaj, από την Αλβανία, ο οποίος διέπραξε το ειδεχθές έγκλημα σε ηλικία 29 ετών.

Αγγελική Νικολούλη: Η έρευνα για το φρικτό έγκλημα στην Αίγινα

Η Αγγελική Νικολούλη με την εκπομπή “Φως στο Τούνελ” είχε κάνει επιτόπια έρευνα στο σπίτι του μαρτυρίου στην Αίγινα. Τα χρήματα της άτυχης γυναίκας που δολοφονήθηκε με τρόπο φρικτό μαζί με τον ανιψιό της το Νοέμβριο του 2015 δεν βρέθηκαν ποτέ…

Όπως φάνηκε από την άρση τραπεζικού απορρήτου η άτυχη γυναίκα είχε προχωρήσει σε ανάληψη των αποταμιεύσεων της, ύψους περίπου 800 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με την έρευνα που είχε κάνει η Αγγελική Νικολούλη, ο δράστης φέρεται τα ξημερώματα της 30ης Νοεμβρίου του 2015 να εισέβαλε στο σπίτι της άτυχης 71χρονης Ειρήνης Μαρμαρινού από το παράθυρο. Στη συνέχεια, ακινητοποίησε την ηλικιωμένη και τον ανιψιό της. Τους έδεσε, τους βασάνισε φρικτά για να του πουν που βρίσκονταν τα χρήματα και τα τιμαλφή της, καθώς υπήρχε έντονη φήμη στην περιοχή πως εξαιτίας και της οικονομικής κρίσης, διατηρούσε μεγάλα χρηματικά ποσά στο σπίτι της από μεγάλη ανάληψη που είχε πραγματοποιήσει.

Στη συνέχεια, τους οδήγησε σε ένα δωμάτιο του σπιτιού και τους έκαψε ζωντανούς, ενδεχομένως σε μία προσπάθεια να εξαφανίσει τα ίχνη του κάτι το οποίο όπως αποδείχτηκε δεν κατάφερε εντελώς.

Η αδελφή και ανιψιά των θυμάτων είχε μιλήσει στην εκπομπή λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Μετά τη δολοφονία πήγα να κλείσω κάποιους μηδενικούς λογαριασμούς και μου ζήτησαν ένα σωρό έγγραφα. Αυτή τη γυναίκα που πήγε και σήκωσε ένα τέτοιο ποσό, δεν την προστάτεψαν; Δεν ειδοποίησαν έναν συγγενή; Εμένα που ήμουν συνδικαιούχος; Έδωσαν μια ωρολογιακή βόμβα στα χέρια της και μαζί με τη θεία μου χάθηκε άδικα και ο αδελφός μου που δεν είχε καμία εμπλοκή».

Πηγή: enikos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...