ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Προχωράει για δυο χαφ με διαφορετικά στοιχεία

Η ενίσχυση στον χώρο του κέντρου είναι δεδομένη για τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Προχωράει για δυο χαφ με διαφορετικά στοιχεία

Η ενίσχυση στον χώρο του κέντρου είναι δεδομένη για τον Παναθηναϊκό.

Οι “πράσινοι” είχαν ως στόχο την απόκτηση ενός χαφ, αλλά από τη στιγμή που αποχώρησε ο Αλεξανδρόπουλος για τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη. Οι διπλή ενίσχυση στη μεσαία γραμμή είναι αναγκαία και φυσικά θα γίνει με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το τμήμα σκάουτινγκ του “τριφυλλιού” να έχουν ρίξει τη βάση τους στην απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών για το κέντρο.

Οι παίκτες που θα αποκτηθούν θα έχουν διαφορετικά στοιχεία. Ο ένας θα είναι κάτι σαν “οκταροδεκάρι”. Θα έχει, δηλαδή, πιο δημιουργικά χαρακτηριστικά και θα μπορεί μαζί με τον Μπερνάρ που προορίζεται περισσότερο ως δεκάρι να προωθήσει την ομάδα και να βοηθάει, εκτός των άλλων, στο κομμάτι της ανάπτυξης και της επιθετικότητας από τη μεσαία γραμμή. Ο άλλος θα είναι καθαρό “οκτάρι” με στοιχεία όπως η ταχύτητα, η δύναμη και η κάλυψη ανασταλτικά. Χαρακτηριστικά, δηλαδή, που έχει ο Αλεξανδρόπουλος και πλέον δεν υπάρχουν σε αυτόν τον βαθμό στο “τριφύλλι”.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 7.896 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτός είναι ο στόχος, σε συνδυασμό βέβαια με την ποιότητα που πρέπει να έχουν οι δυο ποδοσφαιριστές. Οι παίκτες αυτοί δε θα έρθουν απλώς και μόνο για να συμπληρώσουν το ρόστερ, αλλά για να παίξουν στην ομάδα και να της δώσουν το “κάτι παραπάνω” στη μεσαία γραμμή, πλαισιώνοντας τους Κουρμπέλη, Ρούμπεν και Τσέριν.

Θυμίζουμε ότι η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 15 Σεπτεμβρίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.