ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Παναθηναϊκός: Οι παίκτες που «κρίνουν» το διπλό στην Κρήτη

Ο Παναθηναϊκός θέλει το διπλό στην Κρήτη και το Panathinaikos24.gr αναφέρει τους παίκτες «κλειδιά» για να επιτευχθεί.

Παναθηναϊκός: Οι παίκτες που «κρίνουν» το διπλό στην Κρήτη

Ο Παναθηναϊκός έχει μια δύσκολη αποστολή στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ. Μια έδρα στην οποία έχει να κερδίσει επτά ολόκληρα χρόνια. Μην ξεχνάμε μάλιστα ότι οι πράσινοι έχουν σημαντικές ελλείψεις και στα στόπερ, λόγω των τραυματισμών των Μάγκνουσον και Σένκεφελντ.

Παράλληλα, στα χαφ πέρα από τους Τσέριν, Πέρεθ, Κουρμπέλη έχει ως μοναδική εναλλακτική τον Φρόκου, ο οποίος ακόμα δεν έχει κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τα πράσινα.

Παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός έχει στο ρόστερ του παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά ειδικά στην επίθεσή του. Τα άκρα του τον έβγαλαν πολλές φορές πέρυσι τα… κάστανα από την φωτιά.

Ενόψει της σημερινής αναμέτρησης ωστόσο υπάρχουν κάποιοι παίκτες που με την καλή απόδοσή τους μπορούν να βοηθήσουν στο να έρθει το διπλό.

Πρώτα απ΄ όλα είναι το αμυντικό δίδυμο. Ο Σάρλια με τον Πούγγουρα θα αγωνιστούν μαζί βασικοί για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο παιχνίδι. Αποτελούν και οι δυο εναλλακτικές λύσεις και το να είναι σταθεροί παίζει σημαντικό ρόλο. Και οι δύο τους πρέπει να είναι 100% συγκεντρωμένοι, ώστε να μην επιτρέψουν στον ΟΦΗ να πληγώσει την εστία του Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Στο προηγούμενο ματς δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στον Ιωνικό και αυτό είναι ενθαρρυντικό νέο.

Την ίδια στιγμή νευραλγικός παίκτης είναι ο Άνταμ Τσέριν. Αυτή τη στιγμή και μέχρι την ενσωμάτωση του Μπερνάρ και την άφιξη των δύο αποκτημάτων είναι ο μοναδικός δημιουργικός μέσος της ομάδας. Το παιχνίδι της ομάδας στο επιθετικό τρίτο θα κριθεί κατά πολύ από αυτόν. Ο Τσέριν, που ήταν πάρα πολύ καλός στην πρεμιέρα, πρέπει να πραγματοποιήσει μια εξίσου καλή εμφάνιση, ώστε να δώσει… τροφή στην επιθετική τριπλέτα της ομάδας.

Σε όλα αυτά πρέπει να προσθέσουμε και να βάλουμε στο κάδρο και την επιθετική τριπλέτα του Παναθηναϊκού. Οι Αϊτόρ και Παλάσιος είναι τα μεγάλα όπλα του τριφυλλιού και τη φετινή σεζόν.Αν αυτοί οι δύο είναι καλά τότε ο Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβάται τίποτα. Τα δύο εξτρέμ μπορούν να πληγώσουν κάθε άμυνα και να δημιουργήσουν ουκ ολίγους κινδύνους. Φυσικά σημαντικό ρόλο θα παίξει και η αποτελεσματικότητα του Σπόραρ, ο οποίος ήδη από τα πρώτα του ματς έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ο Παναθηναϊκός σήμερα κατεβαίνει με αρκετά ζητήματα και αν θέλει να διεκδικήσει φέτος το πρωτάθλημα πρέπει να δείξει ότι μπορεί να φύγει με το διπλό από αυτές τις έδρες. Παίκτες να κάνουν τη διαφορά έχει, το θέμα είναι να αποτυπωθεί αυτό και σήμερα στον αγωνιστικό χώρο του «Γεντί Κουλέ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...