ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κρήτη: Γερμανός τουρίστας επιτέθηκε σε συμπατριώτη του-Του έσπασε μπουκάλι στο κεφάλι

Ένα νέο περιστατικό βίας έκανε την εμφάνιση του στην Κρήτη, αυτή τη φορά μεταξύ Γερμανών τουριστών.

Κρήτη: Γερμανός τουρίστας επιτέθηκε σε συμπατριώτη του-Του έσπασε μπουκάλι στο κεφάλι

Ακόμα ένα περιστατικό βίας σημειώθηκε στην Κρήτη, μεταξύ Γερμανών τουριστών αυτήν τη φορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, καταγγελία που έγινε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα αναφέρει το περιστατικό που έλαβε χώρα στις 05.20 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Πιο συγκεκριμένα, ένας 33χρονος Γερμανός κατήγγειλε ως δράστη του ξυλοδαρμού του έναν 41χρονο συμπατριώτη του. Μάλιστα, ο 33χρονος άνδρας υποστήριξε ότι οι δύο Γερμανοί τσακώθηκαν και τότε ο 41χρονος φέρεται να του έσπασε ένα γυάλινο μπουκάλι στο κεφάλι!

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 11.721 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο 33χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου ενώ ο 41χρονος συνελήφθη.

Πηγή: iefimerida.gr 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.