ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Θα κινηθούμε για παίκτη στη μεσαία γραμμή»

Όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ με 2-0.

Γιοβάνοβιτς: «Θα κινηθούμε για παίκτη στη μεσαία γραμμή»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

Για τη νίκη επί του ΟΦΗ με 2-0: «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως πάντα όταν παίζεις σε αυτό το στιλ. Νομίζω ότι η απόδοσή μας ήταν σε πολύ καλό επίπεδο για 65 με 70 λεπτά. Καταφέραμε να ελέγξουμε τον χώρο της μεσαίας γραμμής εκεί όπου ο ΟΦΗ είναι πολύ δυνατός. Αυτό ήταν το κλειδί για να κερδίσουμε το σημερινό παιχνίδι».

Για την μεταγραφή του Αλεξανδρόπουλου: «Πρέπει να κινηθούμε για παίκτη στο χώρο της μεσαίας γραμμής και αυτό θα το κάνουμε ενόψει της δύσκολης συνέχειας».

Για τον ΟΦΗ: «Είναι μία πολύ καλή ομάδα και μπορεί να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα σε παίκτες. Είχε την απώλεια των παικτών με τους τραυματισμούς. Ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα, έχει πολύ καλή μεσαία γραμμή και είναι ομάδα που θέλει να παίζει ποδόσφαιρο. Σίγουρα η απώλεια του Νέιρα ήταν πρόβλημα για τον ΟΦΗ. Εκείνος ήταν ένας χώρος που δώσαμε μεγάλη βάση και αυτό ήταν και το κλειδί για να έχουμε καλή κυκλοφορία. Μία νίκη σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Μία σημαντική νίκη στην αρχή του πρωταθλήματος που είναι δύσκολη».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.642 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.