ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Γκολάρες από Παλάσιος, Σπόραρ και που να μπει και ο Μπερνάρ…

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το σημαντικό διπλό μέσα στο Ηράκλειο με 2-0 επί του ΟΦΗ τις γκολάρες του Παλάσιος και του Σπόραρ και το τι έρχεται και με τον Μπερνάρ..

Γκολάρες από Παλάσιος, Σπόραρ και που να μπει και ο Μπερνάρ…

Ετσι θέλουμε να τον βλέπουμε τον Παναθηναϊκό. Να πηγαίνει εκτός έδρας σε 16 λεπτά να βάζει δύο γκολ και να τελειώνει τον αντίπαλο. Αυτό έκανε η ομάδα του Γιοβάνοβιτς μέσα στο Ηράκλειο. Πήγε και νίκησε τον ΟΦΗ για πλάκα, εκεί που δεν κέρδιζε εδώ και επτά χρόνια και έκανε το δύο στα δύο και βρίσκεται στην κορυφή.

Στο πρώτο ημίχρονο με τον Ρούμπεν εγκέφαλο, Κουρμπέλη, Τσέριν να κάνουν ότι θέλουν στα χαφ και να κυκλοφορούν την μπάλα, και τους Αίτόρ, Παλάσιος, Σπόραρ να προκαλούν τρόμο το 0-0 έγινε 0-2 σε 16 λεπτά. Στο πρώτο γκολ ο Ρούμπεν με διαγώνια πάσα βρήκε τον Παλάσιος, που στόπαρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και λίγο αργότερα από σέντρα του Αϊτόρ ο Σπόραρ με μυτάκι έστειλε την μπάλα στη γωνία και έκανε το 0-2.

Εκεί τελείωσαν όλα και στη συνέχεια η ομάδα έκανε συντήρηση, πέρασε ένα σβηστό δεύτερο ημίχρονο και έχασε στο τέλος μία μεγάλη διπλή ευκαιρία με Βέρμπιτς, Βαγιαννίδη για να γίνει το 0-3.

Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός
Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός 835 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σππόραρ άρχισε να τα βάζει, ο Βέρμπιτς μπαίνει σιγά-σιγά και θα αρχίσει να τα βάζει και αυτός, ο Αϊτόρ και τα βάζει και δίνει ασίστ, ο Παλάσιος άνοιξε λογαριασμό και φέτος, φαντασθείτε τι να γίνει μόλις μπει στην ομάδα ο Μπερνάρ. Τι έχουμε να δουν τα μάτια μας, τι έχουμε να ζήσουμε. Είμαι απόλυτα σίγουρος για αυτή την ομάδα, διότι έχω απόλυτη πίστη στον κορυφαίο προπονητή του ελληνικού πρωταθλήματος τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Και είμαι και σίγουρος και για τις μεταγραφές, που θα γίνουν ακόμα στα χαφ, ότι θα βοηθήσουν και θα ανεβάσουν και άλλο την ποιότητα της ομάδας. Βλέπετε τι κάνει ο Τσέριν σε κάθε παιχνίδι, που ήρθε με χαμηλούς τόνους. Για αυτό ο φετινός Παναθηναϊκός μου βγάζει μία σιγουριά. Ναι θα έρθουν και οι στραβές, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε χαρούμενοι και γεμάτοι από αυτό που είδαμε.

Αυτά και πάμε παρακάτω μωρή Πανάθα..

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...