ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κουρμπέλης: “Πιο έτοιμη και με άλλα στάνταρ φέτος η ομάδα – Αυτός είναι ο στόχος μας”

Ομάδα που χτίζει πάνω στις βάσεις που τέθηκαν πέρσι και εμφανίζεται πιο έτοιμη από νωρίς να διεκδικήσει κάτι καλύτερο χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Κουρμπέλης μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Κουρμπέλης:

Ομάδα που χτίζει πάνω στις βάσεις που τέθηκαν πέρσι και εμφανίζεται πιο έτοιμη από νωρίς να διεκδικήσει κάτι καλύτερο χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Κουρμπέλης μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά, ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε στον Διονύση Δεσύλλα για:

-τη νίκη επί του ΟΦΗ: «Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολευόμαστε. Ομως, μπορώ να πω ότι έγινε πιο εύκολο από ό,τι περιμέναμε λόγω της δικής μας απόδοσης. Μπήκαμε πολύ δυνατά, είχαμε την κυριαρχία, βάλαμε δυο γκολ πριν από το ημίχρονο, διατηρήσαμε το προβάδισμα που είχαμε και φτάσαμε στη νίκη».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.082 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-το τι διαφορές υπάρχουν σε σχέση με πέρυσι: «Νομίζω ότι είναι μια ομάδα πιο πιο έτοιμη σε σχέση με τις αρχές της περασμένης περιόδου που ψάχναμε να βρούμε την ταυτότητά μας. Φέτος αρχίσαμε από άλλα στάνταρ και το δείχνουμε ήδη στο γήπεδο. Φαίνεται η δουλειά που έχει γίνει και ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια.».

-τους στόχους του Παναθηναϊκού: «Στόχος μας είναι το κάτι παραπάνω, δε θα το κρύψουμε, αλλά κάθε ματς είναι διαφορετικό. Στόχος πάντα είναι η νίκη. Έτσι θα πορευτούμε και θα δούμε τι θα φέρει η συνέχεια».

-την αντικατάστασή του στο δεύτερο ημίχρονο: «Δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά για να μην γίνει σοβαρό αποφασίσαμε να βγω από το παιχνίδι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...