ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανεβάζει στροφές ο Μπερνάρ (vid)

O Βραζιλιάνος έκανε προπόνηση με μπάλα σήμερα και ανεβάζει στροφές για να είναι σύντομα έτοιμος.

Ανεβάζει στροφές ο Μπερνάρ (vid)

Όλο και καλύτερα είναι όσο περνούν οι μέρες, ο Μπερνάρ.

Άλλωστε, το ντεμπούτο του είτε θα γίνει κόντρα στον Λεβαδειακό είτε κόντρα στην ΑΕΚ. Στη σημερινή προπόνηση λοιπόν ανέβασε ρυθμούς και προπονήθηκε με μπάλα, όπως και ο Χόρντουρ Μάγκνουσον. Όσον αφορά τον τελευταίο τις επόμενες μέρες θα κριθεί αν θα είναι έτοιμος για την σαββατιάτικη αναμέτρηση με την ομάδας της Λιβαδειάς στη Λεωφόρο.

Την ίδια στιγμή οσοι αγωνίστηκαν στο αρχικό σχήμα του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι έδωσαν φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με τη δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.588 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο διάρκειας δύο 30λέπτων αγώνα, νικήτρια ήταν η πρώτη ομάδα με 2-0 και γκολ των Ιωαννίδη, Βέρμπιτς. Για την πρώτη ομάδα αγωνίστηκαν οι Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Γκάνεα, Σάντσες, Σιδεράς, Φρόκου, Κωστόπουλος, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Ιωαννίδης, Καμπετσής. Για τον Παναθηναϊκό Β’ στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν οι Χριστογεώργος, Ανδρικόπουλος, Μαρτίνης, Ρόμπι, Αντωνίου, Ηλιάδης, Αθανασακόπουλος, Σερπέζης, Κρυπαράκος, Ταβάρες, Μπιλάλ και στο δεύτερο οι Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι, Αντωνίου, Ηλιάδης, Τερεζίου, Καρβούνης, Πόμπι, Σπυριδάκης, Φουρτάδο, Ματσαδές (Θεοδωρίδης). 

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.