ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΣΚΑΝΔΑΛΟ στην Τρίπολη: Ακύρωσε καθαρό γκολ του Αστέρα ο Καραντώνης (vid)

Ο γνωστός Καραντώνης στην αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό, ακύρωσε καθαρό γκολ των Αρκάδων!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ στην Τρίπολη: Ακύρωσε καθαρό γκολ του Αστέρα ο Καραντώνης (vid)

Άλλη μια ανακάλυψη από τον γνωστό Καραντώνη. Τον άνθρωπο που πέρυσι στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στην Κρήτη με τον ΟΦΗ έκανε όργια και οδήγησε το τριφύλλι στην ήττα.

Λίγους μήνες αργότερα ο Καραντώνης ξαναχτυπάει. Στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη ο Έλληνας διαιτητής ανακάλυψε επιθετικό φάουλ του παίκτη του Αστέρα.

Από το ρίπλεϊ η απόφαση του διαιτητή Καραντώνη στο γκολ μοιάζει με… ανακάλυψη! Καθώς τόσο ο Μπενίτο, όσο και ο Άβιλα αλληλοκρατιούνται με τον πρώτο να παίρνει την κεφαλιά – ασίστ για το γκολ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.490 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.