ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ρούμπεν στο Panathinaikos24: «Με βοήθησε η κίνηση του Παλάσιος – Να συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα με σκληρή δουλειά»

Ο Ρούμπεν Πέρεθ μίλησε στο Panathinaikos24.gr για τη νίκη του τριφυλλιού στην Κρήτη επί του ΟΦΗ, σχολίασε την ασίστ του στον Παλάσιος και έστειλε το μήνυμά του ενόψει της συνέχειας.

Ρούμπεν στο Panathinaikos24: «Με βοήθησε η κίνηση του Παλάσιος - Να συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα με σκληρή δουλειά»

Ο εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στην Κρήτη μίλησε στο Panathinaikos24.gr αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Ρούμπεν Πέρεθ αναφέρθηκε στο σημαντικό διπλό του “τριφυλλιού”, ανέλυσε τη φάση της ασίστ προς τον Παλάσιος στο πρώτο γκολ της ομάδας και έστειλε μήνυμα ενόψει της συνέχειας, κάνοντας λόγο για “σκληρή δουλειά”.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.399 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός χαφ στο Panathinaikos24.gr:

Για τη νίκη επί του ΟΦΗ: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την εκτός έδρας νίκη της ομάδας. Πάντα είναι δύσκολο να κερδίζει και ειδικά εδώ όταν έχουμε στο μυαλό μας το παιχνίδι που κάναμε την προηγούμενη σεζόν. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι έχει μεγάλη σημασία η επικράτηση αυτή».

Για το τι έχει αλλάξει σε σχέση με πέρυσι στα εκτός έδρας ματς: «Πιστεύω ότι από πέρυσι και συγκεκριμένα μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό η ομάδα βελτιώθηκε πάρα πολύ. Από το ματς εκείνο και μετά αρχίσαμε να βλέπουμε τους κενούς χώρους και να είμαστε πιο προσεκτικοί. Αυτό ήταν που βοήθησε στο να πάμε όλο και καλύτερα. Προχωράμε δουλεύοντας για το καλύτερο».

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός φέτος να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και αν το έχουν στο μυαλό τους: «Νομίζω ότι κάτι που βελτιώσαμε σε σχέση με πέρυσι είναι ότι αρχίσαμε να κερδίζουμε σε εκτός έδρας αγώνες, διότι αν το είχαμε διορθώσει νωρίτερα, τότε σίγουρα θα ήμασταν πολύ πιο κοντά στην πρώτη θέση. Φέτος ξεκινήσαμε καλά και αν συνεχίσουμε έτσι, είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να είμαστε κοντά στην κορυφή».

Για την προσωπική του απόδοση: «Όσον αφορά την ασίστ, νομίζω ότι η κίνηση του Παλάσιος ήταν πολύ καλή και μου έδειξε με μεγάλη σαφήνεια αυτό που ήθελε. Δεν θέλω να μιλάω πολύ για το τι μέλλει γενέσθαι. Είμαστε ακόμα στην αρχή του πρωταθλήματος και θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.