ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Υποψήφιος για MVP της αγωνιστικής ο Καραντώνης – Μεγάλη μάχη στο POLL! (pic)

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Καραντώνης με ένα ακόμη διαιτητικό ρεσιτάλ, όχι μόνο έκανε ξανά την Ελλάδα να ασχολείται μαζί του, αλλά θέτει και υποψηφιότητα για... MVP της αγωνιστικής μετά την πολύτιμη βοήθειά του στον Ολυμπιακό.

Υποψήφιος για MVP της αγωνιστικής ο Καραντώνης - Μεγάλη μάχη στο POLL! (pic)

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Καραντώνης με ένα ακόμη διαιτητικό ρεσιτάλ, όχι μόνο έκανε ξανά την Ελλάδα να ασχολείται μαζί του, αλλά θέτει και υποψηφιότητα για… MVP της αγωνιστικής μετά την πολύτιμη βοήθειά του στον Ολυμπιακό.

Ο ρέφερι που πέρυσι παραλίγο να στείλει τους πάντες στο ψυχιατρείο με το “χειρουργείο” κατά του Παναθηναϊκού στο ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, φέτος από νωρίς κόντεψε να τρελάνει τον κόσμο και φυσικά να γλιτώσει τον Ολυμπιακό από “γκέλα” σχεδόν με το “καλημέρα” του πρωταθλήματος. Το χθεσινό φάουλ – ανακάλυψη στο γκολ του Αστέρα Τρίπολης μας γυρίζει σε άλλες εποχές, σπάνιας και… άγριας ομορφιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν υπάρχουν, φυσικά, λόγια για να αναλυθεί περισσότερο το τι συνέβη στο ματς της Τρίπολης χθες παρά τις συντονισμένες, μα και αποτυχημένες προσπάθειες να πείσουν την κοινή γνώμη για το αντίθετο. Τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα: Ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε από τον Καραντώνη και ο Αστέρας “σφάχτηκε” στο γόνατο.

Η χθεσινή φάση

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κι επειδή θα πρέπει να αναγνωρίζουμε τους MVP ενός παιχνιδιού, ο διαιτητής Καραντώνης θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τους πολυτιμότερους της αγωνιστικής μετά την προσφορά του υπέρ των “ερυθρόλευκων” στην Τρίπολη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.