ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Όμικρον 5: Το πρώτο σύμπτωμα στους τριπλά εμβολιασμένους που νοσούν αλλά έχουν αρνητικό self test ακόμα

Εμφανίζεται πριν το θετικό τεστ!

Όμικρον 5: Το πρώτο σύμπτωμα στους τριπλά εμβολιασμένους που νοσούν αλλά έχουν αρνητικό self test ακόμα

Εμφανίζεται πριν το θετικό τεστ!

Καταρροή, πονοκέφαλος, αίσθημα κακουχίας, κόπωση, φτέρνισμα και πονόλαιμος είναι τα βασικά συμπτώματα της μετάλλαξης Όμικρον, σε συνδυασμό με τον πυρετό.

Οι άκρως μεταδοτικές υποπαραλλαγές της μετάλλαξης Όμικρον, Όμικρον 4 και Όμικρον 5 «σαρώνουν» ήδη πολλές περιοχές. Πλέον ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 2.238 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το πρώτο σύμπτωμα είναι ο έντονος πονοκέφαλος, ο οποίος αρκετές φορές εμφανίζεται ακόμα και πριν από το θετικό τεστ. Αυτό συμβαίνει και με τους τριπλά εμβολιασμένους γι’ αυτό και οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.

Αν έχεις ολοκληρώσει τον εμβολιασμό σου, αλλά νιώθεις έντονο πονοκέφαλο, τότε πάρε τα μέτρα σου ακόμα και αν το τεστ σου είναι ακόμα αρνητικό. Είναι πάρα πολύ πιθανό να θετικοποιηθεί την δεύτερη ή την τρίτη μέρα των συμπτωμάτων. Ο έντονος πονοκέφαλος είναι σημάδι και δυστυχώς σπάνια δεν δείχνει μόλυνση.

Θυμίζουμε ότι τα κύρια συμπτώματά της ΒΑ.5 είναι:

Βήχας Καταρροή Πονόλαιμος Κούραση Πονοκέφαλος Μυϊκός πόνος Φτάρνισμα Πόνος

Πηγή: instanews.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.