ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η Κρήτη είναι μόνο η αρχή – Κάθε γωνιά της Ελλάδας θα πρασινίζει

Η επιστροφή στην Παναθηναϊκή κανονικότητα πρέπει να γίνει παντού!

Η Κρήτη είναι μόνο η αρχή - Κάθε γωνιά της Ελλάδας θα πρασινίζει

Η επιστροφή στην Παναθηναϊκή κανονικότητα πρέπει να γίνει παντού!

Η ομάδα προσπαθεί να ξαναγίνει αυτή που ήταν και να αρχίσει να διεκδικεί τίτλους. Βρισκόμαστε σε μια διαδικασία κατά την οποία ο κοιμώμενος γίγαντας είναι έτοιμος να ξυπνήσει με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

Στο πλαίσιο της… επιστροφής, ο κόσμος έχει μεταφέρει από την αρχή της χρονιάς με θετική ενέργεια και το κλίμα είναι ενωτικό. Οι φίλοι του “τριφυλλιού” δένονται ξανά με την ομάδα και αυτό φαίνεται. Από την ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο, από το γεγονός ότι το “Απόστολος Νικολαϊδης” θα γεμίσει ξανά το ερχόμενο Σάββατο, αλλά και από τα όσα συνέβησαν στην Κρήτη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.646 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι φίλοι του “τριφυλλιού” από το Ηράκλειο ήταν συνεχώς δίπλα στην ομάδα και μετέφεραν τη θετική τους ενέργεια, ντοπάροντας ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές. Πήγαν στην άφιξη στο αεροδρόμιο, στο ξενοδοχείο πριν από τηνα αναχώρηση της αποστολής για το γήπεδο και ξανά το αεροδρόμιο πριν από την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα. Ναι, αυτό λέγεται στήριξη και δέσιμο με την ομάδα.

Αυτός είναι και ο δρόμος: Φέτος, στο μεγάλο αγώνα που δίνεται για να ξαναδούμε τον Παναθηναϊκό που θέλουμε, ομάδα και κόσμος πρέπει να είναι μια “γροθιά”. Και τα όσα ζήσαμε στην Κρήτη να είναι μόνο η αρχή. Κάθε γωνιά της Ελλάδας πρέπει να πρασινίζει και ο κόσμος να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, δίνοντάς της την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.