ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παράνοια: Ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε, φωνάζει ότι αδικήθηκε και ζητάει να μην τιμωρηθεί ο διαιτητής που… τον αδίκησε!

Καταλάβατε ή να το κάνουμε... πενηνταράκια;

Παράνοια: Ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε, φωνάζει ότι αδικήθηκε και ζητάει να μην τιμωρηθεί ο διαιτητής που... τον αδίκησε!

Καταλάβατε ή να το κάνουμε… πενηνταράκια;

Τον απόλυτο παραλογισμό βιώνουμε από χθες το απόγευμα μετά και το… ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Καραντώνη και την απόφασή του να μη μετρήσει καθαρό γκολ του Αστέρα Τρίπολης εις βάρος του Ολυμπιακού. Τι κι αν οι ερυθρόλευκοι ευνοήθηκαν και γλίτωσαν από μια ενδεχόμενη ήττα; Προσπαθούν με πρακτικές παλαιού τύπου να κάνουν το άσπρο – μαύρο και οδηγούνται στον απόλυτο παραλογισμό. Πέφτουν, όμως, σε παγίδα.  Ειδικά, μετά τη σημερινή έφοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη στα γραφεία της ΕΠΟ. Μια κίνηση που εκθέτει ανεπανόρθωτα την ερυθρόλευκη ΠΑΕ και όσα στηρίζει ο γνωστός “μηχανισμός” από χθες.

Έχουμε και λέμε:

-Ο Καραντώνης αδίκησε τον Αστέρα Τρίπολης και ευνόησε τον Ολυμπιακό με την απόφασή του να μη μετρήσει καθαρό γκολ των Αρκάδων. Δεν μιλάμε για φάση που σηκώνει άλλη συζήτηση. Τελεία και παύλα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.902 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-Ο Ολυμπιακός προσπαθεί από χθες να πείσει όλη την Ελλάδα ότι όχι απλώς δεν ευνοήθηκε, αλλά αδικήθηκε! Ναι, ναι καλά διαβάζετε. Οι Πειραιώτες κάνουν λόγο για περιπτώσεις δυο πέναλτι, τις οποίες, φυσικά, πρέπει να είσαι άσχετος από ποδόσφαιρο ή να τυφλώνεσαι από οπαδισμό για να πεις ότι υπάρχουν. Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ πέναλτι.

-Από χθες βράδυ κυκλοφόρησαν σενάρια για τιμωρία και πιθανή διαγραφή του διαιτητή Καραντώνη. Και φτάνουμε στο σήμερα, εκεί που η ερχόμαστε στην απόλυτη παράνοια: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πηγαίνει στην ΕΠΟ προκειμένου να εκφράσει διαμαρτυρία για τις φήμες περί διαγραφής του Έλληνα ρέφερι! Τα λόγια περιττά…

Για σταθείτε ρε παιδιά; Εσείς οι ίδιοι δεν τονίζετε ότι αδικηθήκατε από τον Καραντώνη; Αυτό δεν προσπαθείτε να περάσετε από χθες, παρά την σκανδαλώδη εύνοιά σας; Πως είναι δυνατόν, λοιπόν, να… σε αδικεί η διαιτησία κι εσύ να μπουκάρεις στην ομοσπονδία για να προκειμένου για πιθανή τιμωρία του ανθρώπου που, ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΖΕΙΣ, έπαιξε ρόλο στο να μην πάρεις τη νίκη στην Αρκαδία;

Εσείς καταλάβατε τι συμβαίνει ή μπερδευτήκατε; Μάλλον καταλάβατε πολύ καλά. Το βέβαιο είναι ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκτίθεται ανεπανόρθωτα με την ατσούμπαλη, ερασιτεχνική και… παλιακιά πρακτική της και στην προσπάθειά της να βγει από πάνω. Το μόνο που καταφέρνουν οι Πειραιώτες είναι να δέχονται ένα ανελέητο τρολάρισμα στα social media με μια μεγάλη μερίδα του κόσμου να διασκεδάζει με τον απόλυτο παραλογισμό που ζούμε από χθες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...