ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Η εντυπωσιακή Χριστίνα Παππά και η “καυτή” της πόζα στο instagram (pics)

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Χριστίνα Παππά όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Η εντυπωσιακή Χριστίνα Παππά και η

Η Χριστίνα Παππά πριν απο λίγο καιρό απασχόλησε με την απόφαση της να αποχωρήσει απο το ταξιδιωτικό ριάλιτι του Star Asia Express όπου μάλιστα δήλωσε:

«Αυτά εγώ δεν μπορώ να τα πω. Έφυγα για έναν αρκετά σοβαρό λόγο. Θα τα δείτε όλα όταν έρθει η στιγμή. Είμαι εδώ και ο Δημήτρης είναι εδώ Οι συνθήκες ήταν αρκετά δύσκολες. Είναι ωραίο το παιχνίδι αλλά αρκετά δύσκολο. Είχαμε 1,5 ευρώ ανά δύο ημέρες. Δεν ξέρω γιατί έφυγε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση. Ίσως γιατί οι συνθήκες ήταν δύσκολες.

Πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν ότι κάτι έγινε μεταξύ των παικτών του παιχνιδιού με την ίδια μάλιστα να βάζει τέλος σε τέτοια σενάρια τονίζοντας:

 «Τα παιδιά είναι όλα υπέροχα. Δεν υπήρξε κανένα bullying. Άσε τα τώρα αυτά γιατί τώρα έχω βουρκώσει, λοιπόν γεια σας».

Πριν από λίγο διάστημα, η εντυπωσιακή Χριστίνα Παππά αναστάτωσε το νησί της Μυκόνου και τους followers που έχει στο instagram με καυτή ανάρτηση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE