ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Έτοιμοι με ΑΕΚ Μπερνάρ και Σένκεφελντ

Μπερνάρ και Σένκεφελντ αναμένεται να είναι έτοιμοι για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, τη στιγμή που ο Μάγκνουσον έχει πιθανότητες να είναι στην αποστολή με τον Λεβαδειακό.

Παναθηναϊκός: Έτοιμοι με ΑΕΚ Μπερνάρ και Σένκεφελντ

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, που θα γίνει το Σάββατο στη Λεωφόρο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το συγκεκριμένο παιχνίδι προετοιμάζει την ίδια ενδεκάδα ουσιαστικά με αυτήν που κατέβασε στην Κρήτη. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν υπολογίζει ακόμα τόσο τον Μπερνάρ όσο και τον Σένκεφελντ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να είναι έτοιμοι για το ντέρμπι με την ΑΕΚ σε δύο Κυριακές στο ιστορικό γήπεδο του τριφυλλιού. Ο Μπερνάρ έχει ξεκινήσει πρόγραμμα με μπάλα αλλά ουδείς στον Παναθηναϊκό, με πρώτο τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δεν επιθυμεί να μπει νωρίτερα από το προβλεπόμενο στο γήπεδο και δη πριν ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στον ώμο του και μηδενιστεί ο κίνδυνος υποτροπής.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.214 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την ίδια στιγμή ο Χόρντουρ Μάγκνουσον έχει αρκετές πιθανότητες να είναι στην αποστολή για το ματς του Σαββάτου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.