ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ιδρύεται τμήμα μπάσκετ νοητικής αναπηρίας στον Παναθηναϊκό Α.Ο.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη δημιουργία αγωνιστικού τμήματος καλαθοσφαίρισης για άτομα με νοητική αναπηρία.

Ιδρύεται τμήμα μπάσκετ νοητικής αναπηρίας στον Παναθηναϊκό Α.Ο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη δημιουργία αγωνιστικού τμήματος καλαθοσφαίρισης για άτομα με νοητική αναπηρία.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. καλεί έφηβους-ες και ενήλικες που έχουν απαραίτητο αποδεικτικό διάγνωσης νοητικής αναπηρίας και αγαπούν το μπάσκετ να ενταχθούν στις τάξεις του Συλλόγου.

Πρόκειται για αγωνιστικό τμήμα που αναμένεται να λάβει μέρος στις  αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΕΑΟΜ ΑμεΑ.  Το άθλημα καλλιέργείται στην Ελλάδα και κάθε χρόνο γίνεται σχετικό Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.171 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το νεοσυσταθέν τμήμα δεν συνδέεται με αυτό τις ΚΑΕ, το οποίο απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό .Οι προπονήσεις θα γίνονται στην αίθουσα της Θύρας 12 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Το τμήμα θα στελεχωθεί από τον προπονητή μπάσκετ και εργοθεραπευτή Διονύση Φραγκοφιάννη, την ψυχολόγο Κλειώ Πολύζου και τον ειδικό παιδαγωγό Παναγιώτη Μπεκιάρη.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 6989516874 και 6983461813

Επισυνάπτεται το pdf για τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για να εκδοθεί δελτίο αθλητή στην ΕΑΟΜ ΑμεΑ με νοητική αναπηρία».

ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ-Νοητική

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.