ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ποιοι μένουν, ποιοι τελειώνουν: Στην αντεπίθεση με ανασχηματισμό ο Μητσοτάκης

Προβληματισμός επικρατεί στην κυβέρνηση για το περιβάλλον που διαμορφώνεται με φόντο την ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια εν αναμονή του χειμώνα, με φόντο την υπόθεση των υποκλοπών.

Ποιοι μένουν, ποιοι τελειώνουν: Στην αντεπίθεση με ανασχηματισμό ο Μητσοτάκης

Πληροφορίες αναφέρουν πως αρκετοί εισηγούνται στον Κυριάκο Μητσοτάκη να εξετάσει την αλλαγή του εκλογικού νόμου προκειμένου να μην υπάρξει περίοδος ακυβερνησίας εξαιτίας της απλής αναλογικής ενώ ο Ερντογάν κλιμακώνει τις προκλήσεις. Οι εισηγήσεις στον πρωθυπουργό είναι να αυξηθεί το μπόνους των εδρών για το πρώτο κόμμα από τις 40 σήμερα, σε 50. Κίνηση που ενισχύει τη δημιουργία αυτοδύναμης κυβέρνησης, εν αντιθέσει με τον υπάρχοντα εκλογικό νόμο που ορθώνει γιγαντιαία εμπόδια.

Σήμα επανεκκίνησης φέρεται να δρομολογείται και με ανασχηματισμό του Υπουργικού Συμβουλίου, πριν από την άνοδο του Κυριάκο Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη στις 10 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα τις τελευταίες ώρες υπάρχουν φήμες ότι οι ανακοινώσεις είναι προ των πυλών.

Οι εκτιμήσεις που υπάρχουν είναι ότι ο ανασχηματισμός δεν θα είναι δομικός αλλά… διορθωτικός. Απίθανο θεωρείται να αλλάξει η ηγεσία σε καίρια υπουργεία που χειρίζονται τις τρέχουσες μεγάλες κρίσεις.  Όπως για παράδειγμα τα υπουργεία Οικονομικών, Ενέργειας, Εξωτερικών, Εθνικής Άμυνας, ακόμη και το Παιδείας, σύμφωνα με το newsit.gr. Στον αντίποδα συζητείται έντονα ότι θα δοθεί έμφαση σε περιοχές που η ΝΔ έχει δημοσκοπική φθορά, με υπουργοποίηση τοπικών βουλευτών, κυρίως σε θέσεις υφυπουργών.

Πηγή: instanews.gr

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 256.091 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.