ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στο “Mosson”

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στο “Mosson”

Κάτι περισσότερο από πλούσιο είναι το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Τετάρτης (31/08) με δράση σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση Μονπελιέ – Αζαξιό, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος στοιχηματικών επιλογών στην bwin.gr. Πάμε να την αναλύσουμε.

Στις 20:00 η Μονπελιέ υποδέχεται την Αζιαξιό στο “Mosson” για την 5η Αγωνιστική της Ligue 1. Πάνω στην Μπρεστ ξέσπασε την προηγούμενη αγωνιστική η Μονπελιέ, που διέλυσε με 7-0 την αντίπαλο της εκτός έδρας. Αποτέλεσμα που είχε μεγάλη ανάγκη, είχαν προηγηθεί δύο ήττες από Παρί Σεν Ζερμέν (5-2) και Οσέρ (1-2), μετά το πέρασμα τεσσάρων αγωνιστικών έχει απολογισμό 2-0-2. 

Από την πλευρά της η Αζαξιό πραγματοποιεί κάκιστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αγνοώντας τη νίκη μετά το πέρασμα τεσσάρων αγωνιστικών. Γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με 3-1 από τη Λιλ την περασμένη εβδομάδα, ήταν η τρίτη ήττα στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, όπου συγκέντρωσε μόλις έναν βαθμό. Η Μονπελιέ έρχεται στο αποψινό παιχνίδι από εντυπωσιακή νίκη, έχει σταθερά καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά αμυντικά δεν εμπνέει σιγουριά. Η Αζαξιό το παλεύει φιλότιμα και αυτό είναι απ’ τα ματς που πρέπει να διεκδικήσει κάτι στη μάχη που δίνει για την παραμονή. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και γκολ. 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE