ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός Β΄: Στην Αθήνα ο Αγκοστίνιο

O 20χρονος επιθετικός, Πάουλο Αγκοστίνιο, βρίσκεται στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό Β΄ και αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα η μεταγραφή του από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Παναθηναϊκός Β΄: Στην Αθήνα ο Αγκοστίνιο

Η «Ο΄Jogo» πριν από λίγη ώρα με δημοσίευμα της αποκάλυψε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού Β΄ για τον Πάουλο Αγκοστίνιο της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Ο παίκτης βρίσκεται ήδη στη χώρα μας και αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα από τους πράσινους.

Ο νεαρός Πορτογάλος που αγωνίζεται κυρίως πίσω από τον επιθετικό, αλλά και στην κορυφή βρίσκεται στην χώρα μας, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πράσινους και στη συνέχεια να ανακοινωθεί.

Μετά τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, Γκουστάβο Μαρτίνς Φουρτάδο Ντος Σάντος ή εν συντομία, Γκουστάβο, ο Παναθηναϊκός Β’ είναι ολοκληρώνει και την απόκτηση του 20χρονου Πορτογάλου επιθετικού, Πάουλο Αγκοστίνιο.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.832 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.