ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ουάσινγκτον: 15χρονος άνοιξε πυρ και πυροβόλησε δυο συμμαθητές του

Πανικός επικράτησε σε σχολείο στην Ουάσινγκτον καθώς ένας 15χρονος μαθητής άνοιξε πυρ και πυροβόλησε δυο συμμαθητές του έξω από το κτίριο.

Ο 15χρονος μαθητής συνελήφθη αφού πυροβόλησε δύο συμφοιτητές του, περίπου ένα τετράγωνο μακριά από το δημόσιο σχολείο στο οποίο φοιτούσαν όλοι, λένε οι αρχές.

Κιβωτός του Κόσμου: Ποιος έδινε στον πατέρα Αντώνιο 12.000 ευρώ – Ανεξάντλητα τα έσοδα της οργάνωσης
Κιβωτός του Κόσμου: Ποιος έδινε στον πατέρα Αντώνιο 12.000 ευρώ – Ανεξάντλητα τα έσοδα της οργάνωσης 16.691 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο αρχηγός της αστυνομίας Ρόμπερτ Κόντε είπε ότι ο πυροβολισμός σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το πρωί της Τετάρτης στη διασταύρωση της οδού Lee και της 45ης οδού στα βορειοανατολικά κοντά στο Δημόσιο Σχολείο

Ο Κόντε είπε ότι οι τρεις μαθητές που συμμετείχαν στον πυροβολισμό απομακρύνθηκαν όλοι από το σχολείο νωρίτερα το πρωί. Ένας μαθητής δεν ήταν ντυμένος με την κατάλληλη στολή και δύο άλλοι μαθητές, συμπεριλαμβανομένου ενός που ο Κόντε αναγνώρισε ότι ήταν ο ύποπτος, αρνήθηκαν να περάσουν από το σημείο ελέγχου ασφαλείας του σχολείου.

Λίγο μετά την αποχώρηση των μαθητών από το σχολείο ενεπλάκησαν σε μια συμπλοκή που οδήγησε στον 15χρονο μαθητή να τραβήξει ένα πυροβόλο όπλο και να πυροβολήσει τους άλλους δύο. Οι δύο μαθητές μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο. Ο ύποπτος δράστης τέθηκε υπό κράτηση.

Πηγή: Newsit.gr

«Να σκοντάψω να πέσω από το μπαλκόνι, δεν με θέλουν ζωντανό»: Σε άθλια κατάσταση ο Πέτρος Φιλιππίδης (Vid)
«Να σκοντάψω να πέσω από το μπαλκόνι, δεν με θέλουν ζωντανό»: Σε άθλια κατάσταση ο Πέτρος Φιλιππίδης (Vid) 14.890 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close