ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ουάσινγκτον: 15χρονος άνοιξε πυρ και πυροβόλησε δυο συμμαθητές του

Πανικός επικράτησε σε σχολείο στην Ουάσινγκτον καθώς ένας 15χρονος μαθητής άνοιξε πυρ και πυροβόλησε δυο συμμαθητές του έξω από το κτίριο.

Ουάσινγκτον: 15χρονος άνοιξε πυρ και πυροβόλησε δυο συμμαθητές του

Ο 15χρονος μαθητής συνελήφθη αφού πυροβόλησε δύο συμφοιτητές του, περίπου ένα τετράγωνο μακριά από το δημόσιο σχολείο στο οποίο φοιτούσαν όλοι, λένε οι αρχές.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Ρόμπερτ Κόντε είπε ότι ο πυροβολισμός σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το πρωί της Τετάρτης στη διασταύρωση της οδού Lee και της 45ης οδού στα βορειοανατολικά κοντά στο Δημόσιο Σχολείο

Ο Κόντε είπε ότι οι τρεις μαθητές που συμμετείχαν στον πυροβολισμό απομακρύνθηκαν όλοι από το σχολείο νωρίτερα το πρωί. Ένας μαθητής δεν ήταν ντυμένος με την κατάλληλη στολή και δύο άλλοι μαθητές, συμπεριλαμβανομένου ενός που ο Κόντε αναγνώρισε ότι ήταν ο ύποπτος, αρνήθηκαν να περάσουν από το σημείο ελέγχου ασφαλείας του σχολείου.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 64.777 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Λίγο μετά την αποχώρηση των μαθητών από το σχολείο ενεπλάκησαν σε μια συμπλοκή που οδήγησε στον 15χρονο μαθητή να τραβήξει ένα πυροβόλο όπλο και να πυροβολήσει τους άλλους δύο. Οι δύο μαθητές μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο. Ο ύποπτος δράστης τέθηκε υπό κράτηση.

Πηγή: Newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...