ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ολοταχώς για sold out με Λεβαδειακό!

Εξαφανίζονται τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό!

Παναθηναϊκός: Ολοταχώς για sold out με Λεβαδειακό!

Εξαφανίζονται τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό!

Μετά το “2Χ2” στο πρωτάθλημα και το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στον οργανισμό του Παναθηναϊκού, οι φίλοι του “τριφυλλιού” αναμένεται να δώσουν ξανά δυναμικό “παρών” στο “Απόστολος Νικολαΐδης”. Απέναντι στη Σλάβια Πράγας τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί σε χρόνο ρεκόρ, στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 13.000 οπαδοί και τώρα το sold out είναι θέμα ημερών ίσως και ημερών.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 88.493 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με την κινητικότητα που υπάρχει, θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι τα εισιτήρια θα εξαντληθούν και η Λεωφόρος θα είναι κατάμεστη το Σάββατο με τον κόσμο να θέλει να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών της ομάδας για μια νέα νίκη και τη διατήρηση στο απόλυτο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...